Finanțe Stiri

Raiffeisen Bank lansează aplicația online la Flexicredit

6 dec. 2016 < 1 min

Raiffeisen Bank lansează aplicația online la Flexicredit

Reading Time: < 1 minut

Raiffeisen Bank a lansat mai multe functionalități inovatoare pentru utilizarea serviciilor bancare la distanță folosind site-ul băncii, Raiffeisen Online sau Smart Mobile.

Începutul lunii decembrie aduce o altă facilitate pentru clienții Raiffeisen Bank: un nou flux de aplicație pentru creditul de nevoi personale, Flexicredit, online, pe www.raiffeisen.ro, anunță banca, într-un comunicat de presă.

Fluxul online este disponibil exclusiv pentru clienții Raiffeisen Bank pe www.raiffeisen.ro, opțiunea “Aplica Online” și pot  accesa un credit de nevoi personale cu valori cuprinse între 500 și 15.000 euro (echivalent lei), pe o perioadă de maxim 5 ani. 

Pe baza unor informații personale completate în formularul online, solicitantul va putea avea un răspuns imediat privind opțiunile sale de finanțare. În plus, va putea beneficia de o reducere de dobândă de 0,6% pe an, față de dobânda la un credit obținut în agenția băncii (8,52% pe an, dobândă variabilă, client de casă). Apoi clientul va fi contactat în maxim 24 de ore de un agent de vânzări și procesul de acordare a creditului va fi finalizat.

Practic, aplicând online, beneficiile pentru client sunt multiple: confort și timp redus pentru a obține o soluție personalizată de finanțare, printr-o aplicație “la distanță” într-un mediu securizat, precum și o reducere de dobândă de 0,6%/an. 

Raiffeisen Bank deservește aproximativ 2 milioane de clienți persoane fizice, 96.000 IMM-uri și  8.000 de companii. Rețeaua Raiffeisen Bank numără peste 478 de unități, peste 1.100 de ATM-uri, aproximativ 14.000 de EPOS-uri și 131 de MFM (automate multifuncționale).

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: