Finanțe Stiri

Raiffeisen Bank reduce dobânda la creditele de nevoi personale

24 iun. 2020 2 min

Raiffeisen Bank reduce dobânda la creditele de nevoi personale

Reading Time: 2 minute

Raiffeisen Bank reduce dobânda la creditele de nevoi personale în lei, negarantate – Flexicredit. În perioada 23 iunie-7 august 2020 banca vă practica dobânzi reduse cu 2,5 puncte procentuale.

Spre exemplu, pentru un client care alege să își încaseze salariul în cont la Raiffeisen Bank dobândă fixă pe an va fi de 8% pe toată durata creditului de nevoi personale (5 ani). Clienții au multiple canale de acces la Flexicredit: unitățile băncii, online, call center sau echipele mobile de specialiști, arată banca, într-un comunicat de presă.

Pe site-ul băncii www.raiffeisen.ro Flexicredit poate fi obținut în doar 10 minute, clienții având acces la acest produs de creditare online de oriunde, oricând și rapid.

Fluxul de acordare a acestui credit s-a simplificat semnificativ și este în totalitate online,verificarea informațiilor la ANAF se face în câteva minute, semnarea întregii documentații contractuale se poate realiza utilizând semnătura electronică calificată, iar banii intră automat în contul curent al aplicantului la un Flexicredit de la Raiffeisen Bank.

“Cererea de credite, în special credite de nevoi personale, a revenit aproape de nivelul înregistrat la începutul acestui an. În același timp, știm și că este o perioadă marcată de incertitudini și vrem să transmitem, inclusiv prin oferte de preț mai bune, susținerea noastră pentru clienți”, a spus Cătălin Munteanu, director executiv Aria Persoane Fizice, Raiffeisen Bank.

Flexicredit este un produs de credit de nevoi personale cu beneficii multiple, fiind îmbunătățit permanent pentru a răspunde nevoilor oamenilor. Raiffeisen Bank oferă posibilitatea clienților care optează pentru un Flexicredit să se protejeze împotriva situațiilor dificile prin încheierea facultativă a unei asigurări de viață și de șomaj, în condiții avantajoase. De asemenea, în contractul de credit este prevăzută posibilitatea de a amână ratele trei luni sau schimbarea datei lunare de rambursare a ratelor, în funcție de dorința clientului.

“Posibilitatea contractuală de a-ți amână rata până la trei luni oricând ai nevoie s-a dovedit foarte utilă clienților pe perioada crizei sanitare. Vrem să le reamintim clienților în această campanie promoțională și de alte beneficii asociate produsului Flexicredit de mare ajutor în situații dificile, cum sunt asigurările. Astfel, suntem permanent lângă clienții noștri pentru a-i ajuta să-și îndeplinească planurile” a adăugat Cătălin Munteanu.

Raiffeisen Bank avea la 31 martie 2020 peste 2,1 milioane de clienți persoane fizice, aproximativ 93.000 de IMM-uri și 5.700 de companii mari și medii. De asemenea, în Raiffeisen Bank lucrează 4.871 de angajați, în 351 de unități în țoață tara și trei sedii centrale. Banca are în România rețele extinse de ATM-uri(770), POS-uri(22.300) și mașini multifuncționale (334).

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: