Business Companii Stiri Tech

Raluca Negrea, noul Country Manager România și Bulgaria în cadrul 2Performant

6 apr. 2021 2 min

Raluca Negrea, noul Country Manager România și Bulgaria în cadrul 2Performant

Reading Time: 2 minute

Compania 2Performant, listată pe piața AeRO a BVB, modifică structura companiei în două Business Units: 2Performant România și Bulgaria și 2Performant Growth Unit. Business Unit-ul România și Bulgaria este condus de Raluca Negrea, Country Manager România și Bulgaria 2Performant, și vizează operațiunile pentru piețele validate pe care 2Performant este deja activă, cu o poziție puternică. Growth Unit testează și validează piețe și abordări noi în business pentru compania românească de tehnologie, atât pe piețele externe, cât și în țară, și este condus de Constantin Stanciu, care devine Growth Manager al companiei.

Dorin Boerescu va conduce în continuare 2Performant în calitate de CEO, funcție din care va coordona toate operațiunile companiei și se va concentra pe inițiativele de creștere.

Prima companie de tech listată la bursă cu focus 100% pe dezvoltarea produsului propriu și-a anunțat deja planurile de consolidare pe piața locală, dar și extinderea în regiune și captarea noilor oportunități de business. Din poziția de Country Manager România și Bulgaria 2Performant, Raluca Negrea are ca obiectiv consolidarea companiei pe piața din România, acolo unde este lider al segmentului marketing afiliat, dar și susținerea unui ritm constant de creștere.

Raluca Negrea are o experiență vastă în business management și marketing pentru tech, a lucrat pentru branduri și companii mari, dar și pentru companii listate la Bursă. A fondat și a fost parteneră în multiple companii, cu arie de activitate în marketing și tehnologie, a condus echipe mari și a coordonat proiecte cross-country, având expertiză pe piețele din Europa Centrală și de Est. În 2010 a intrat în antreprenoriat și așa a descoperit că i se potrivește să crească și să dezvolte business-uri. Raluca lucrează cu 2Performant din 2015, a luat parte la cele mai importante mișcări din business-ul companiei, precum migrarea către platforma 2Performant.com, și a avut un rol important în listarea pe piața AeRO a BVB. Este licențiată în științele comunicării, la Facultatea de Comunicare din cadrul Universității București, și are un MBA de la Maastricht School of Management (2013-2015).

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: