Companii Stiri

Raluca Voivozeanu este acum fondatorul PRIAevents

3 dec. 2015 < 1 min

Raluca Voivozeanu este acum fondatorul PRIAevents

Reading Time: < 1 minut

Dupa ce multi ani de zile a fost trend setter pe piata evenimentelor de business din Romania, Raluca Voivozeanu este, de la inceputul anului 2015, fondatoarea PRIAevents, propriul brand de evenimente.

“Si de-a lungul acestui an de antreprenoriat rezultatele au fost pe masura asteptarilor clientilor nostri, care au apelat cu incerdere la expertiza noastra in organizarea evenimentelor, PR, marketing – un mix care s-a dovedit a avea rezultate excelente”  a declarat Raluca Voivozeanu, fondatorul PRIAevents.  

Cu o experienta de peste 10 ani in organizarea evenimentelor premium pentru zona de business, echipa PRIAevents promite sa gaseasca mereu cele mai bune metode pentru a concepe un eveniment special, in Bucuresti sau alte orase.

Fiecare eveniment are un project manager special destinat care cunoaste foarte bine industria si are grija de fiecare detaliu.

“Datorita faptului ca avem rolul de experti si consultanti pentru fiecare proiect, clientii nostri imi solicita de foarte multe ori evenimente de tip taylor-made”, ne-a mai spus Raluca Voivozeanu.

Echipa PRIAevents a creat – de la idee la implementare – peste 250 de evenimente cu peste 1500 de speakeri si cu peste 20 000 de participanti, per total.

PRIAevents are expertiza in organizarea si conceptualizarea evenimentelor in toate segmentele de business – macroeconomie, finante – banci, sanatate si industria farmaceutica, pensii private si asigurari, agricultura, avocatura, IT&C, retail, constructii si imobiliare, fonduri europene, lifestyle, precum si domenii de nisa.  De asemenea, echipa imbina evenimentele cu actiuni de PR si marketing pentru clientii sai.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: