Stiri Tech

Castrol lansează un serviciu de asistență tehnică în mai multe limbi bazat pe inteligență artificială

12 ian. 2023 < 1 min

Castrol lansează un serviciu de asistență tehnică în mai multe limbi bazat pe inteligență artificială

Reading Time: < 1 minut

Castrol a lansat un nou serviciu gratuit de asistență tehnică, care permite service-urilor și consumatorilor din România să interacționeze cu o echipă dedicată de specialiști în domeniul tehnic, pregătită să ofere sfaturi și să răspundă solicitărilor.

Noul serviciu va fi disponibil pentru clienții actuali și potențiali Castrol, service-uri independente și francizate, distribuitori, retaileri și pentru service-urile partenere Castrol din România. Serviciul va oferi o experiență mai personalizată și de înaltă calitate pentru clienți, agenții tehnici Castrol fiind disponibili opt ore pe zi, cinci zile pe săptămână, gratuit, la adresa de e-mail rotechservice@castrol.com.

În timpul unei etape pilot pentru noul serviciu de asistență tehnică, agenții Castrol au răspuns la 87% dintre solicitările prin e-mail, în doar 24 de ore.

„Produsele noastre au componente extrem de avansate și sunt create pentru a oferi un nivel superior de performanță și, prin urmare, este normal ca unii dintre clienții și partenerii noștri comerciali să dorească să înțeleagă și să exploreze modul în care pot profita la maximum de ele. Noul serviciu este conceput pentru a fi foarte accesibil și receptiv – în concordanță cu propunerea mărcii noastre – și sperăm că atelierele și clienții îl vor considera benefic.”

Federico Bindi, Manager Departament Tehnic EMEA la Castrol Europe

Serviciul de asistență tehnică Castrol este oferit în parteneriat cu Teleperformance, o companie care oferă o platformă unică de management al achizițiilor, asistență pentru clienți, asistență tehnică și alte servicii. Acesta utilizează tehnologia inteligenței artificiale pentru a oferi un serviciu multilingv, permițând utilizatorilor să contacteze echipa de asistență tehnică în limba lor maternă, din întreaga lume, făcându-l pe deplin accesibil.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: