Business Stiri Tech

Razer susține cu 50 de milioane de euro ecosistemul de parteneri pe perioada pandemiei

17 apr. 2020 < 1 min

Razer susține cu 50 de milioane de euro ecosistemul de parteneri pe perioada pandemiei

Reading Time: < 1 minut

Razer, unul dintre cei mai mari producători de echipamente pentru industria de gaming, a anunțat că va susține cu 50 de milioane de euro partenerii de afaceri, pe durata situației economice dificile cauzate de pandemia de COVID-19. Razer va demara această acțiune prin intermediul celor trei ramuri ale ecosistemului său financiar (Razer Gold, Razer Fintech și zVentures),  bugetul fiind împărțit sub forma de contribuții financiare, suport pentru fluxul de numerar și investiții.

Razer Gold

Razer Gold va oferi suport partenerilor de afaceri deja existenți, dar și celor potențiali, prin contribuții de marketing și metode imediate de ușurare a fluxului de numerar precum plata în avans, sistem de rabat în numerar, reduceri speciale și termene de plată reduse de la 30 la 15 zile. Razer va cerceta și potențialele investiții alături de partenerii care utilizează acest canal.

Razer Fintech

Componenta B2B a Fintech ( Merchant Services) va sprijini atât comercianții și partenerii deja existenți pe platformă, cât și pe cei potențiali prin asistență pe partea de flux de numerar, renunțarea la redevențe și activități de marketing personalizate pentru serviciile esențiale și afacerile online. Verticala B2C a Fintech-ului Razer, Razer Pay va oferi pachete speciale bazate pe reduceri și promoții cu valoare adăugată. Mai mult, Fintech-ul Razer va explora potențialul de investiții în start-up-uri și afaceri deja existente.

zVentures

zVentures se va concentra pe eforturile de investiții în companii dedicate luptei împotriva COVID-19 sau care oferă sprijin oamenilor pe durata pandemiei. Pe listă se află companii care activează în domeniul producției și distribuției autonome de mâncăruri și băuturi, companii logistice și de livrare, respectiv companii medicale.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la Irvine și al doilea în Singapore, Razer are 18 birouri în toată lumea și este listată la Bursa din Hong Kong.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: