Stiri Tech

RCS&RDS migreaza catre 100 Gbps

24 dec. 2015 < 1 min

RCS&RDS migreaza catre 100 Gbps

Reading Time: < 1 minut

RCS&RDS a investit peste 2,2 milioane de euro in ultimele sase luni in tehnologie si echipamente. pentru modernizarea retelei nationale si internationale prin trecerea de la multiplu de 10Gbps la capacitati multiplu de 100Gbps.

Au fost conectate cu ajutorul legaturilor multiple si redundante de 100Gbps cinci noduri importante ale retelei companiei: Bucuresti, Timisoara, Iasi, Oradea si Budapesta.

Compania afirma ca modernizarea va imbunatati calitatea serviciilor, va mari capacitatea retelei si va asigura o crestere semnificativa a largimii de banda pentru a sustine serviciile ce solicita trafic intens si stabil pentru serviciile si aplicatiile de ultima generatie.

„Am dezvoltat de-a lungul anilor propria infrastructura de comunicatii pe suport de fibra optica la nivel national, investind semnificativ si permanent in cresterea serviciilor fixe si mobile, in retele si in tehnologii noi pentru a le oferi utilizatorilor nostri servicii de calitate” a declarat Valentin Popoviciu, vicepresedinte RCS & RDS.

Foto: Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: