Tech

Realitatea virtuala vazuta prin ochelari romanesti

11 dec. 2014 < 1 min

Realitatea virtuala vazuta prin ochelari romanesti

Reading Time: < 1 minut

E-Boda a lansat ochelarii AVATAR, care permit redarea realitatii virtuale cu ajutorul smartphone-ului. Ochelarii vor fi disponibili in magazinele Orange, in reteaua Carrefour si pe www.e-boda.ro la pretul recomandat de 299 lei.

Dispozitivul functioneaza cu smartphone-uri de generatie noua cu giroscop accelerometru, ce ruleaza Android sau iOS. Ochelarii AVATAR pot fi folositi dupa ce utilizatorii pornesc aplicatia de realitate virtuala 3D pe smartphone, insereaza smartphone-ul in compartimentul dedicat si fixeaza ochelarii prin ajustarea curelei. Lentilele se vor ajusta automat. Ochelarii AVATAR pot fi utilizati pentru jocuri si aplicatii 3D, filme si imagini interactive.

Prin intermediul aplicatiilor de realitate virtuala si al ochelarilor AVATAR, utilizatorii pot explora locuri reale sau imaginare si pot experimenta intr-un nou mod lumile 3D din jocuri. In mediul educational, dispozitivul lansat de E-Boda poate transforma procesul de invatare intr-o experienta interactiva. „Elevii vor putea vizita marile muzee ale lumi, vor descoperi obiectivele turistice din cele mai indepartate puncte de pe glob, vor experimenta fenomene extreme ale naturii, vor explora fauna si flora sau vor patrunde in misterele universului. Astfel, alternat cu metodele clasice, procesul de invatare va fi mai distractiv si mai placut”, se arata in comunicatul E-Boda.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: