Lifestyle Stiri

Record de pasageri pentru KLM

28 dec. 2016 < 1 min

Record de pasageri pentru KLM

Reading Time: < 1 minut

La finele săptămânii trecute KLM Royal Dutch Airlines a depăşit pragul de 30 de milioane de pasageri transportaţi anual, un record în istoria de 97 de ani a companiei olandeze. 

Operatorul aerian a înregistrat o creştere cu 7% faţă de anul trecut, când 28 de milioane de pasageri au călătorit în toată lumea cu KLM Royal Dutch Airlines. Pasagerul cu numărul 30 de milioane, care călătorea pe ruta Londra – Amsterdam – Tokyo a fost felicitat de către oficialii KLM, dar şi de către ambasadorul Marii Britanii în Olanda, Sir Geoffry Adams şi a primit două bilete de avion către orice destinaţie KLM. 

14 rute noi în portofoliul KLM, în anul 2016 și şapte noi destinații europene începând cu vara anului 2017

KLM este în plin proces de dezvoltare a rutelor de călătorie adăugând, în acest an, nu mai puţin de 14 noi rute. În vara anului 2017, programul sezonier va include noi zboruri zilnice către: Polonia, Austria, Portugalia, Spania, Croaţia şi Italia.  Introducerea programului de vară va favoriza deplasările spre sudul Europei, în zona Mediteranei. Se vor realiza curse zilnice către Porto, Malaga, Gdansk şi Graz. Printre noile destinaţii care vor fi introduse în vara anului 2017 se numără şi Split (Croaţia), Cagliari şi Catania. Din vara anului viitor, KLM va totaliza 82 de destinaţii directe cu plecare din Amsterdam. 

klm

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: