Stiri Lifestyle Tech

Record PS4. Jocul cu cele mai mari vânzări în primele zile de la lansare

27 iun. 2020 < 1 min

Record PS4. Jocul cu cele mai mari vânzări în primele zile de la lansare

Reading Time: < 1 minut

The Last of Us Part II este jocul exclusiv PlayStation 4 cu cele mai mari vânzări în primele zile de la lansare, fiind vândute peste 4 milioane de copii până la data de 21 iunie, după doar câteva zile de la lansarea oficială.

„Am pornit de la ideea că ne dorim să spunem un alt tip de poveste, una care să expună teme dificile, care să-i provoace pe oameni în moduri neașteptate. Este incredibil felul în care mulți fani au rezonat cu experiența, la fel ca și discuțiile profunde pe care le-a generat acest titlu. De asemenea, am fost extrem de inspirați de creativitea lor – fie că vorbim despre capturile Photo Mode, despre GIF-urile de gameplay uimitoare sau despre cântecele pe care le-au înregistrat cu ajutorul chitarei lui Ellie”, a transmis Neil Druckmann, Vice Președinte Naughty Dog și Regizor The Last of Us Part II.

Dramatism și violență

La cinci ani după călătoria lor post-pandemică plină de pericole prin SUA, Ellie si Joel și-au găsit o viață liniștită în Jackson, Wyoming. Viața într-o comunitate prosperă de supraviețuitori le-a adus pace și stabilitate, în ciuda amenințării constante a celor infectați, dar și a altor supraviețuitori disperați. Dar după un eveniment violent care distruge această pace, Ellie pornește într-o călătorie pentru a-și găsi dreptatea și liniștea interioara. În timp ce îi vâneaza pe cei responsabili, unul cate unul, ea se confrunta cu repercusiunile fizice și emotionale devastatoare ale acțiunilor sale.

Upgrade

The Last of Us Part II  vine cu o gamă amplă de arme, elemente de crafting, abilități și actualizări ce îți permit să îi personalizezi capabilitățile lui Ellie, în funcție de felul în care joci.

De asemenea, în stilul de joc se pot observa funcții îmbunătățite, cum ar fi luptele combinate, mișcările fluide și furișarea dinamică.

 

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: