Finanțe Stiri

Refinantarea creditelor cu DIVERS BCR

13 mai 2015 < 1 min

Refinantarea creditelor cu DIVERS BCR

Reading Time: < 1 minut

Banca Comerciala Romana lanseaza o oferta de refinantare, destinata clientilor care doresc sa isi refinanteze sau consolideze creditele contractate la alte banci, cu dobanda fixa de la 9%/an (DAE – 9.38%), ZERO comisioane de analiza si administrare, iar asigurarea de viata este oferita gratuit. De asemenea exista posibilitatea obtinerii unei sume suplimentare la acelasi pret.

Oferta de refinantare beneficiaza de costuri avantajoase – dobanda fixa promotionala nu este conditionata de alti parametri (valoarea creditului, virarea salariului, acordarea unei sume minime, etc), ea fiind aplicata tuturor clientilor care detin credite in derulare la alte banci. Pot fi refinantate orice credite de la alte banci (inclusiv carduri de credit si facilitati de descoperit de cont) printr-un credit Divers BCR in lei, indiferent de moneda in care acestea au fost acordate initial.

In ceea priveste oferta pentru creditele de nevoi personale noi, banca a prelungit pana la 30 Iunie 2015 oferta lansata la inceputul lunii Martie, nivelul dobanziilor incepand de la 8.5% pentru credite acordate pe maxim 3 ani si 9% pentru credite acordate pe 5 ani. BCR ofera gratuit o asigurare de viata si acorda o reducere de 20% a primei in cazul politelor de asigurare de somaj si invaliditate, iar persoanele care isi incaseaza salariul/pensia la BCR beneficiaza de aprobare rapida a cererilor de credit, de maxim 3 ore.

Foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: