Stiri Tech

Reglează lumina din Bluetooth

9 iul. 2019 2 min

Reglează lumina din Bluetooth

Reading Time: 2 minute

Sistemul de iluminat inteligent, wireless, Philips Hue este disponibil acum și în varianta cu Bluetooth. Cu ajutorul aplicației se pot utiliza butonul pornit/oprit și diminua sau intensifica luminile până obții setarea preferată; poți alege din mii de culori și nuanțe de lumină albă pentru a personaliza spaţiul; poți utiliza scenariile prestabilite pentru a crea ambianța sau pentru a o adapta rutinei zilnice.

Philips Hue cu Bluetooth funcționează de asemenea prin comandă vocală. Poţi conecta becurile Hue Bluetooth cu Alexa, dacă ai un dispozitiv Amazon Echo compatibil. Dacă ai cumpărat becuri de pe Amazon.com utilizând același cont asociat cu dispozitivul compatibil Echo, doar aprinzi becul becul și Alexa îl poate configura pentru tine. Becurile cumpărate din altă parte se conectează de asemenea la dispozitivele compatibile Echo – doar aprinde becul și spune „Alexa, găsește-mi dispozitivele.” Apoi dai comandă vocală Alexei pentru pornirea/ oprirea becurilor Hue Bluetooth, reglarea intensităţii luminoase sau pentru folosirea unei anumite culori sau nuanțe de lumină albă.

Philips Hue Bluetooth 2

Compatibilitatea și configurarea prin Bluetooth cu ajutorul dispozitivelor Google Home și Google Nest va fi disponibilă la o dată ulterioară. Până atunci, noile becuri Hue cu Bluetooth vor funcţiona cu Google Assistant doar prin intermediul bridge-ului Hue.

Produsele Philips Hue Bluetooth cu formă tradițională de bec A19 și spot BR30 sunt disponibile în S.U.A. şi Canada din luna iulie. Produsele vor fi disponibile în trei versiuni: White, pentru ajustarea treptată a intensităţii; White Ambiance, care îţi permite să personalizezi nuanța de lumină albă, respectiv White & Color Ambiance, care oferă acces la mii de culori și nuanțe de lumină albă.

Din toamna anului 2019, Philips Hue A19 și GU10 vor fi introduse în Europa în varianta cu funcția Bluetooth adăugată – în gamele Philips Hue White, Ambiance și White & Color Ambiance. Mai multe produse din portofoliul Hue vor fi prevăzute cu Bluetooth începând cu sfârşitul acestui an, cât și în 2020.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: