Management Stiri

RE/MAX, tranzactii de 19 milioane de euro

13 ian. 2016 2 min

RE/MAX, tranzactii de 19 milioane de euro

Reading Time: 2 minute

RE/MAX Romania a realizat anul trecut peste 300 de tranzactii imobiliare in valoare totala de 19 milioane de euro, comisioanele totale incasate de companie fiind de aproape un milion de euro

Cele 300 de tranzactii au fost intermediate prin cele 15 birouri RE/MAX din Romania. “De departe, birourile din Cluj-Napoca, Bucuresti si Brasov au fost cele care au avut cele mai multe intermedieri, acest lucru datorandu-se atat potentialului fiecarei piete, dar si faptului ca birourile din aceste orase erau deschise de mai mult de un an si aveau deja o traditie in zona”, spune Razvan Cuc, Director Regional RE/MAX Romania. Potrivit reprezentantului companiei, 80% din tranzactiile incheiate de-a lungul anului trecut au fost vanzari, iar restul de 20% au fost inchirieri. Raportat la tipul de proprietati tranzactionate, 80% au fost pe segmentul rezidential, unul dintre sectoarele pietei ce a inregistrat o evolutie pozitiva anul trecut. Restul au fost reprezentate, in proportie de 15% de proprietati office si comerciale, iar 5% de terenuri.

In ceea ce priveste valoarea, RE/MAX Romania a inregistrat anul trecut o serie de tranzactii importante, printre acestea fiind un teren dedicat unui proiect de dezvoltare imobiliara in valoare de peste un milion de euro. Acesta este situat in zona Clujului si a fost achizitionat de un dezvoltator imobiliar. De asemenea, anul trecut, compania a gestionat vanzarea mai multor locuinte cu o valoare de peste 500.000 de euro. “Un alt proiect interesant pentru RE/MAX Romania a fost vanzarea in parteneriat cu RE/MAX Austria, a unui apartament de doua camere in Viena, in valoare de 435.000 de euro. Acesta a fost vandut de un client roman, iar intregul proces a durat circa doua luni”, adauga Razvan Cuc. Compania a incheiat anul trecut cu un numar de 15 birouri, 101 agenti si un business din comisioane de aproape un milion de euro, iar pentru 2016, Razvan Cuc mizeaza pe o crestere constanta. Astfel, pentru acest an, compania estimeaza atingerea unui numar total de 24 de birouri, 165 de agenti si un business de 1,5 milioane din comisioane din tranzactii.

Razvan Cuc, Director Regional REMAX Romania

“In acest an, ne vom concentra pe dezvoltarea retelei de birouri din Bucuresti, insa nu excludem nici principalele orase din tara precum Cluj-Napoca, Iasi, Constanta sau Timisoara”, a adaugat Razvan Cuc.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: