Management Stiri

Zece ani de nota zece

sept. 18, 2015 1 min

Zece ani de nota zece

Reading Time: 1 minut

Compania de training EXEC-EDU a implinit zece ani de existenta, prilej cu care a lansat si noul site

Tot cu ocazia aniversarii a zece ani, EXEC-EDU a anuntat si extinderea propriului rol in piata de training, din perspectiva unei filosofii care abordeaza unitar competentele de business, energia si starea de bine a managerilor, antreprenorilor si liderilor. In acest scop si-a completat portofoliul de programe de management si leadership, cu o linie speciala de workshopuri si evenimente de well-being si dezvoltare personala, organizate sub sloganul “Antrenam starea de bine”.

“Succesul inregistrat in cei zece ani de existenta EXEC-EDU este rezultatul atentiei personalizate pe care o acordam liderilor si echipelor acestora si a pasiunii cu care ii sustinem, pe termen lung, in obtinerea rezultatelor pe care si le propun. Ne dorim ca ei sa aiba succes, dar in acelasi timp sa se simta impliniti. De aceea, ii acompaniem  in demersurile de imbunatatire a performantelor, de conturare a strategiei personale si dezvoltare a energiei printr-o viata sanatoasa din punct de vedere fizic, emotional, spiritual si mental”, spune Lavinia Rasca, Director General al EXEC-EDU.    

 Portofoliul EXEC-EDU include doua directii: “Antrenam competente” – care contine o oferta de cursuri de peste 40 de programe standard, unele complexe de 4 – 6 luni, altele intensive de 1-2 zile –   si “Antrenam starea de bine” – noua linie de cursuri de well being si dezvoltare personala. Cele doua directii au la baza metodologia de training deja cunoscuta prin caracterul ei interactiv si pragmatic, imbogatita cu cele mai noi instrumente si tehnici experimentale, prin interventii fata in fata si online. Bilantul EXEC-EDU la zece ani de existenta este reprezentat de cursurile standard si personalizate la care au participat peste 10.000 de manageri, antreprenori, lideri din 3.000 de companii client, organizate inclusiv in parteneriat cu universitati si institutii internationale de prestigiu.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: