Business Stiri

Rețeaua MyAuchan a ajuns la 24 de magazine1 min

05/07/2019 1 min read

author:

Rețeaua MyAuchan a ajuns la 24 de magazine1 min

Reading Time: 1 minut

Auchan Retail România a deschis în București un nou magazin de proximitate MyAuchan, acesta fiind cel de-al 24-lea magazin de acest gen deschis de companie la nivel național.

Noul magazin MyAuchan Obregia are o suprafață de vânzare de 400 mp și o gamă de 5.000 de articole, de la produse preparate pe loc, sandwich-uri și preparate ready to eat, salate, legume și fructe proaspete, la produse bio, produse de băcănie, băuturi, lactate, mezeluri, carne proaspătă, grill, produse de cofetărie, patiserie și panificație proaspăt coaptă.

Rețeaua MyAuchan cuprinde în acest moment 15 magazine în stații Petrom și 9 unități independente, dintre care șapte în București și câte unul în Craiova și în Cluj-Napoca.

Auchan Retail România a început extinderea pe segmentul supermarketurilor la finele anului 2017, după preluarea lanțului de magazine OK.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE