Management Stiri

Auchan deschide primele supermarketuri în România

13 dec. 2017 < 1 min

Auchan deschide primele supermarketuri în România

Reading Time: < 1 minut

Auchan Retail România a preluat lanțul de magazine OK și deschide în locul acestora trei magazine în format supermarket până la finalul acestei săptămâni. 

Auchan Retail România a anunțat deschiderea primelor magazine în format supermarket din România, sub marca MyAuchan. Magazinele vor fi deschise în spațiile celor trei supermarketuri ale lanțului OK, preluat de curând de Auchan. Primele două – MyAuchan Rosetti și MyAuchan Otopeni – au fost inaugurate astăzi, iar cel de-al treilea – MyAuchan Otopeni 244 – va fi deschis mâine, 14 decembrie.

Magazinele au o suprafață cuprinsă între 150 și 500 de metri pătrați și au fost reamenajate după conceptul MyAuchan. Ofera din magazine cuprinde o gamă de 2.000 – 5.000 de produse, care acoperă peste o mie de nevoi de la alimente proaspete, produse de băcănie, băuturi, produse congelate, snack, hrană pentru animale, produse bio și produse de panificație. De asemenea, magazinele vor oferi produse snack fresh, o gamă extinsă de produse proaspete precum și produse de patiserie și brutărie preparate pe loc. În lus, la MyAuchan Rosetii și MyAuchan Otopeni se găsește și câte un raion cu produse de gastronomie.

“Înțelegem nevoia clienților de a reduce timpul necesar pentru a se aproviziona cu produsele destinate uzului curent. Pentru a veni în întâmpinarea acestui nou model de consum, Auchan Retail România a făcut, în 2017, primii pași în extinderea pe formatul de proximitate. În acest context, o etapă importantă o reprezintă deschiderea primelor supermarketuri în România. Intenția noastră este de a le simplifica viața clienților noștri, aducând “diferența Auchan” cât mai aproape, în comunități”, spune Gaspar Biro, director proximitate Auchan Retail România.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: