Business Companii Stiri

Rețeaua MyAuchan din benzinăriile Petrom ajunge la 400 de magazine în următorii 5 ani

27 aug. 2020 2 min

Rețeaua MyAuchan din benzinăriile Petrom ajunge la 400 de magazine în următorii 5 ani

Reading Time: 2 minute

OMV Petrom și Auchan Retail România extind parteneriatul pentru deschiderea de magazine de proximitate MyAuchan în stațiile de distribuție Petrom. Astfel, în următorii 5 ani, rețeaua Petrom va găzdui 400 de magazine MyAuchan.

Pe parcursul următorilor ani, zonele de magazin existente în cadrul stațiilor de distribuție carburanți vor fi reamenajate, propunându-le clienților comerțul de proximitate MyAuchan. În funcție de suprafața stației, pe rafturi se vor găsi până la 2.500 de produse dintr-o gamă variată: de la produse alimentare, inclusiv produse proaspete, fructe și legume, până la produse non-alimentare, precum cosmetice, detergenți, produse pentru bebeluși și accesorii auto, la prețuri MyAuchan net avantajoase pentru comerțul de acest tip derulat în benzinării.

Stațiile Petrom vor intra într-un amplu proces de modernizare care, pe lângă amenajarea de magazine MyAuchan, include înlocuirea elementelor de identitate vizuală, precum și lucrări exterioare în zona pompelor și în cea a serviciilor adiacente (spălătoria de mașini, alimentarea cu GPL).

În plus, în cadrul a cinci stații-pilot de distribuție, se vor crea culoare rapide, respectiv pompe la care se poate achita direct, cu cardul sau cu telefonul mobil.

Parteneriatul dintre OMV Petrom și Auchan Retail România a început în 2017 cu o fază-pilot în care au fost deschise magazine de proximitate MyAuchan în stații de distribuție marca Petrom, atât din zone urbane, cât și în zone rurale din România. În februarie 2019, OMV Petrom și Auchan Retail România au semnat un Memorandum de Înțelegere cu scopul de a analiza extinderea colaborării într-un parteneriat de lungă durată. Memorandumul a fost aprobat de Consiliului Concurenței în luna iulie a anului trecut.

La finalul lui 2019, OMV Petrom și Auchan Retail România aveau deschise 17 magazine de proximitate MyAuchan în stațiile de distribuție marca Petrom. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: