Companii Stiri

Reteaua Regina Maria a preluat un business de 1,5 milioane de euro in Timisoara

27 mai 2016 2 min

Reteaua Regina Maria a preluat un business de 1,5 milioane de euro in Timisoara

Reading Time: 2 minute
Fady Chreih_crop
Fady Chreih, Reteaua de Sanatate Regina Maria

La aproape sase luni de la deschiderea primei unitati medicale din Timisoara, Reteaua de Sanatate Regina Maria anunta preluarea centrelor medicale Dr. Grigoras.

„Chiar daca am intrat mai tarziu pe această piata. Timisoara este un oras-cheie pentru noi. Tocmai de aceea, ne bucuram sa ne consolidăm amprenta locala si sa avem o prezenta geografica semnificativa la doar cateva luni de la deschiderea primei clinici Regina Maria”, a declarat Fady Chreih, Directorul General al Retelei de sanatate Regina Maria.

Centrul Medical Dr. Grigoras a fost fondat in anul 2000 si a avut in 2015 o cifra de afaceri de 1,5 milioane de euro. In prezent, numara trei sedii, doua in Timisoara si unul in Lugoj, o echipa de peste 70 de cadre medicale, si gestioneaza sanatatea a peste 21.000 de pacienti corporate.

Centrul Medical Dr. Grigoras este recunoscut pentru serviciile de obstetrica-ginecologie, specializare cu care si-a inceput activitatea. Ulterior, centrul medical si-a extins specialitatile medicale, numarand in prezent o gama larga de servicii, printre care medicina interna, oftalmologie, chirurgie generala, dermatologie, urologie, endocrinologie, ORL, alergologie, ortopedie-traumatologie, neurologie, psihiatrie, nefrologie etc. La acestea se adauga un laborator propriu de analize medicale, dotat la cele mai inalte standarde, aparatura performanta de diagnostic si un centru de Medicina Muncii.

Prin noua achizitie, Reteaua de sanatate Regina Maria vizeaza o pozitie de lider in vestul tarii, la jumatate de an dupa ce a deschis prima policlinica a Retelei din Timisoara, in incinta Iulius Mall.

Tranzactia din Timisoara reprezinta cea de-a treia achizitie facuta de Reteaua de sanatate Regina Maria in ultimele doua luni, dupa preluarea Spitalului Ponderas si a Centrului Medical Helios din Craiova, operatorul ajungand in acest moment la 29 de locatii proprii la nivel national.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: