Companii Stiri

Rețeaua Regina Maria, noi achiziții în Craiova și Oradea

24 oct. 2019 2 min

Rețeaua Regina Maria, noi achiziții în Craiova și Oradea

Reading Time: 2 minute

Rețeaua de sănătate Regina Maria anunță achiziția clinicii Gastro Center din Craiova și a Grupului Laboratoarelor Biostandard din Oradea, cu unități în Bihor și Maramureș, depășind astfel pragul de 30 de achiziții pe care le-a realizat și integrat pe plan local.

“Aceste două achiziții au loc într-un moment foarte potrivit în strategia de extindere a Rețelei de sănătate Regina Maria. Vorbim de Gastro Center, un centru de excelență care ne întărește poziția în Craiova, punct cheie pe harta dezvoltării noastre, și de Laboratoarele Biostandard, un reper în ceea ce înseamnă analizele de laborator în zona de Nord-Vest a țării”, a declarat Fady Chreih, CEO, Regina Maria.

Gastro Center va aduce un avantaj privind capacitatea de a oferi servicii de specialitate în regiunea Olteniei, rețeaua de sănătate fiind deja prezentă în Craiova prin trei locații proprii: Centrul de Medicina Muncii, Policlinica Centrală și Policlinica Universității. Gastro Center este unul dintre puținele centre din Oltenia unde sunt disponibile proceduri de endoscopie ultrasonografică.

Clinica are o echipă de 17 medici dedicată Gastroenterologiei, Chirurgiei, Proctologiei, Pneumologiei, Cardiologiei și Medicinii Interne.

Grupul de Laboratoare Biostandard, un business de aproximativ 1,5 milioane euro în anul trecut, aduce rețelei de sănătate o consolidare a liniei de servicii medicale de laborator oferite în zona nord-vestică a țării și cuprinde specialități precum Biochimie, Hematologie, Imunologie, Microbiologie sau Biologie Moleculară. Grupul cuprinde trei laboratoare în Oradea, Baia Mare și Beiuș și patru puncte de recoltare, dintre care trei în Oradea și unul în Sighetul Marmației.

Cu o echipă de peste 30 de specialiști, grupul colaborează cu mai mult de 20 de clinici la nivel regional, deservind zilnic aproximativ 450 de pacienți.

Strategia Regina Maria presupune identificarea și integrarea jucătorilor specializați, care oferă servicii medicale superioare, fiind susținută prin investiții  în tehnică și extinderea portofoliului de servicii.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: