Marketing Stiri

Retete dezvaluite de Cabral si Puya

nov. 5, 2014 < 1 min

Retete dezvaluite de Cabral si Puya

Reading Time: < 1 minut

Cele trei retete secrete Lay’s, lansate in aceasta toamna, au fost dezvaluite luni, 3 noiembrie, in cadrul unui eveniment gazduit de Cabral si Puya, la Cafepedia, Bucuresti.

Cabral & Puya_retetele secrete Lay's (1)

Reteta A aduce consumatorilor gustul grecesc al gyros-ului de pui cu legume, reteta B pune in prim plan gustul de pizza peperoncino al forno, iar reteta C aminteste de cartofi prajiti cu branza rasa si ceapa.

Denumirile corecte ale retetelor au fost ghicite de 2175 de participanti, care au intrat astfel in tragerea la sorti pentru cele trei mari premii de 25.000 de lei.

Reteta ghicita de cei mai multi dintre participanti a fost reteta C, urmata de reteta A si reteta B.

Pentru a intra in tragerea la sorti pentru marile premii, consumatorii au inscris, in perioada 15 septembrie – 2 noiembrie, numele corect al retetei gustate, alaturi de codul promotional gasit pe punga, pe www.retetelays.ro sau prin SMS la 1828. Premiile zilnice ale campaniei (1.000 de lei pe zi) si cele saptamanale (o excursie culinara) pot fi castigate in continuare, prin tragere la sorti, pentru fiecare cod promotional inscris pana pe 16 noiembrie 2014.

La eveniment au fost prezenti si Andreea Ibacka, Cornel Ilie, Don Baxter, Doddy si Vescan, care au incercat sa ghiceasca retetele secrete in spoturile Lay’s.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: