Business Stiri Tech

Revolut extinde platforma de tranzacționare de acțiuni către utilizatorii Premium și Standard

10 apr. 2020 2 min

Revolut extinde platforma de tranzacționare de acțiuni către utilizatorii Premium și Standard

Reading Time: 2 minute

Revolut extinde accesul la funcționalitatea de tranzacționare către utilizatorii Standard și Premium din România. Utilizatorii Standard vor putea efectua lunar 3 tranzacții fără comisioane, în timp ce pentru clienții Premium numărul este de 8 tranzacții. Fiecărei tranzacții care depășește aceste limite i se va aplica un comision de 5 RON. Utilizatorii Revolut Metal pot efectua lunar un număr nelimitat de tranzacții fără comisioane. Revolut aplică în mod transparent o taxă anuală de custodie de doar 0,01%, raportată la valoarea totală a portofoliului fiecărui client.

Utilizatorii Revolut pot să tranzacționeze acțiuni la peste 750 de companii din Statele Unite ale Americii și pot descărca extrase lunare direct din aplicație. Lista companiilor în care utilizatorii pot investi conține companii cu nume sonore la nivel global, printre care se numără Amazon, Alphabet, Tesla, Ford, Nike, Netflix, Facebook și multe altele.

Investitorii sunt nevoiți adesea să cumpere cel puțin o acțiune a unei companii. Acest lucru nu constituie un impediment dacă prețul acțiunii este mic, însă acțiunile la multe companii celebre – cum ar fi Amazon – pot costa fiecare mii de dolari sau chiar mai mult. Revolut inovează acest domeniu prin faptul că le oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a cumpăra fracții de acțiuni pentru suma minimă de 1 dolar american. Astfel, aceștia ajung să dețină o mică parte dintr-o companie, chiar dacă nu una cu valoare ridicată.

Ordinele la piață instantanee le permit utilizatorilor Revolut să cumpere acțiuni la valoarea de piață actuală, iar aceștia primesc în timp real actualizări de preț și informații despre performanța acțiunilor. Limita acestor ordine este acum de 10.000 de dolari americani (de la o limită inițială de 1.000 de dolari americani).

CAPITAL DE RISC
Această platformă de tranzacționare de acțiuni este facilitată de către Revolut Trading. Nici Revolut, nici Revolut Trading nu oferă consiliere de investiții, iar fiecare investitor ar trebui să ia propriile decizii sau să solicite consiliere independentă în cazul în care nu este sigur în legătură cu oportunitatea/gradul de adecvare al oricărei investiții pentru propriile circumstanțe sau nevoi.
Valoarea investițiilor poate să urce sau să coboare și astfel poți primi mai puțin decât investiția inițială sau poți pierde valoarea întregii investiții inițiale. Performanțele trecute nu sunt un indicator fiabil al rezultatelor viitoare. Fluctuațiile de schimb valutar pot afecta în mod negativ profitul pe ansamblu al investiției originale. Află mai multe din Informarea completă privind riscurile și din Întrebările frecvente despre tranzacționare.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: