Finanțe Stiri

Revolut lansează Google Pay pentru clienții din România

17 nov. 2020 2 min

Revolut lansează Google Pay pentru clienții din România

Reading Time: 2 minute

Revolut anunță lansarea serviciului Google Pay pentru clienții din România. Google Pay oferă utilizatorilor de telefoane cu sistem de operare Android posibilitatea de a efectua plăți online, offline sau în aplicație, simplu și rapid. Este un serviciu sigur și este deja recunoscut de clienți în întreaga lume, fiind protejat de o infrastructură de siguranță avansată.

Luând în considerare cererea tot mai mare pentru plăți digitale, Revolut a lucrat îndeaproape cu echipa Google Pay pentru a oferi utilizatorilor Android din România experiența plăților contactless.

Începând de astăzi, utilizatorii de telefoane cu sistem de operare Android din România vor avea posibilitatea de a-și activa serviciul Google Pay prin intermediul aplicației Revolut, utilizând funcționalitatea de  ‘Push Provisioning’. Aceasta oferă clienților Revolut oportunitatea de a începe să facă plăți cu telefonul imediat ce și-au creat contul prin adăugarea cardului Revolut Mastercard sau Visa în portofelul digital Google Pay, cu o simplă apăsare de buton.

„Ne bucurăm că Revolut este printre companiile ce se alătura serviciului Google Pay încă de la lansare. Sperăm ca noua opțiune de plată cu telefonul să fie cât mai de ajutor și apreciată de către utilizatorii Revolut”, a declarat Dan Oros, Head of Marketing la Google Romania.

Google Pay este compatibil cu majoritatea telefoanelor Android, foarte ușor de configurat și oferă plăți sigure și la îndemână oriunde sunt acceptate plățile contactless. De asemenea, clienții pot face plăți către sute de aplicații fără a fi nevoiți să își completeze informațiile de plată: trebuie doar să se asigure că aplicația are butonul de plată Google Pay. Curse de taxi, livrări la domiciliu sau bilete la eveniment – toate acestea cu o simplă apăsare de buton și fără a fi nevoiți să completeze detaliile de facturare sau livrare.

Utilizatorii Revolut vor putea folosi Google Pay atât pentru plățile online cât și pentru cele contactless din magazine. Google Pay nu oferă furnizorilor datele actuale ale cardului clienților, în magazine sau online, iar aceștia sunt mereu în siguranță.

„Cei 13 milioane de clienți din întreaga lume aleg să folosească din ce în ce mai puțin numerarul în majoritatea piețelor în care funcționăm, iar această tendință a fost în continuă creștere de la începutul anului. Lansarea serviciului Google Pay în România reprezintă un pas înainte pentru a oferi clienților noștri o modalitate sigură de a-și folosi banii așa cum preferă. Obiectivul nostru este să construim prima aplicație financiară cu adevărat globală din lume și, pentru a realiza acest lucru, este foarte important să oferim clienților noștri funcționalități precum Google Pay, care să îi ajute să facă plăți rapide, sigure și la îndemână”, a declarat James Carpenter, Card Payments Product Owner la Revolut.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: