Management Stiri

Robin Sharma vine la Bucuresti

4 mart. 2015 < 1 min

Robin Sharma vine la Bucuresti

Reading Time: < 1 minut

Robin Sharma revine la Bucuresti pe data de 17 septembrie 2015 pentru a sustine seminarul “Best performance tactics for success”.

Biletele la eveniment pot fi achizionate online pe www.robinsharmabucuresti.ro si sunt impartite pe 4 categorii: pachet Silver – 199 euro; pachet Gold – 309 euro; pachet Platinum – 429 euro si pachet Diamond – 739 euro

Evenimentul va avea loc in Bucuresti la Centrul de Conferinte de la Alexander Hotel.

Organizatorul acestui eveniment este Anca Pascu, CEO al Diamond Experience, un profesionist cu o experienta de peste 14 ani in vanzari, marketing si organizare de evenimente.

Initiatorul conceptului de “lider fara titlu”, Robin Sharma, care se va afla pentru a treia oara in Romania, este o autoritate universal recunoscuta in domeniul leadershipului si autor al mai multor lucrari, printre care: “Liderul fara functie”, “Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul”, “Atinge maiestria in leadership cu Calugarul care si-a vandut Ferrariu-ul” si  “MegaLiving! (Viata la cote maxime)”. Printre clientii sai se numara corporatii majore din Fortune 500 (Microsoft, FedEx, IBM, General Motors, Kraft), asociatii si institutii de sanatate.  De asemenea, Robin Sharma este life coach pentru manageri si antreprenori, printre care si celebrul Richard Branson.

Este foarte solicitat in toata lumea ca orator si adesea se afla pe aceeasi scena cu personalitati precum Dr Phil, Deepack Chopra, Bill Clinton, Christopher Reeve, Jack Welch sau Wayne Dyer.

Robin Sharma este un expert in leadership in top 10 la nivel mondial si a primit premiul Golden Gavel, acordat de Toastmasters International. Totodata, in anul 2013 a fost inclus pe locul 5 in lista celor mai buni profesionisti in leadership la nivel international (International Leadership Professional Gurus).

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: