Companii Lifestyle Stiri

Românii cumpără 25.000 de suplimente nutritive anual

3 dec. 2019 < 1 min

Românii cumpără 25.000 de suplimente nutritive anual

Reading Time: < 1 minut

O nouă companie producătoare de suplimente nutritive pentru sportivi a intrat, recent, pe piața românească. Olimp Labs se lansează cu o gamă diversificată de produse printre care: protein, BCAA, amino acizi, pre-workout, post-workout, vitamine sau minerale. 

Pe piața românească a suplimentelor nutritive se vând în prezent aproape 25.000 de produse, înregistrându-se o creștere anuală de aproximativ 30%, îndeosebi datorită stilului de viață sănătos adoptat de un număr din ce în ce mai mare de români. Pudrele proteice sunt pe primul loc în topul preferințelor românilor, iar suplimentele sportive au depășit categoria produselor de nișă avansând către segmentul de masă.

Produsele Olimp Labs (suplimente proteice și nutritive) se vor regăsi în hypermarketuri, supermarket-uri, magazine sportive și e-shops.

“O mare parte dintre cei care consumă suplimente nutritive sunt abonați la cluburi de health & fitness, astfel Olimp Labs intră cu oferta de produse în 60 de săli de fitness, inclusiv în magazinele W-Shop din World Class. Ne dorim să ne cunoaștem publicul cât mai bine, de aceea vom lansa în curând și conturile Olimp Labs România pe rețelele de socializare, Facebook și Instagram”, a spus Florian Markulak, Export Key Account Manager, Olimp Labs.

Compania va introduce în România produsele sale prin distribuitorul său unic, 7Distribution, care este deja prezent cu peste 150 de produse, servind clienți precum: World Class, Mega Image, Auchan, Hervis, Intersport, Esenta Plant, benzinăriile Lukoil și aproximativ 60 de săli de fitness independente.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: