Companii Stiri

Rubin 2000 investește 500.000 de euro în cinci noi locații PAM Bijuterii în București

aug. 31, 2020 2 min

Rubin 2000 investește 500.000 de euro în cinci noi locații PAM Bijuterii în București

Reading Time: 2 minute

Compania Rubin 2000 anunță investiții de 500.000 de euro în cinci noi locații ale brandului propriu PAM Bijuterii. Primele trei magazine vor fi deschise în luna septembrie în Veranda Obor Mall, Carrefour Orhideea Grozăvești și Carrefour Vulcan Nepi.

În luna octombrie urmează să fie deschise încă un magazin în Kaufland Barbu Văcărescu și unul într-o locație surpriză. Fiecare magazin creează 5 noi locuri de muncă. Rubin 2000 își dorește ca în 2021 să ajungă la peste 100 de angajați noi.

La fel ca în celelalte magazine ale lanțului din Auchan Titan, Auchan Vitan, Auchan Pallady, Cora Pantelimon și Big Berceni, și în noile locații este oferit serviciul de reparare a bijuteriilor.

Rubin 2000, lansată în august 2000 de Florin Pantelimon, este și importator și distribuitor autorizat de echipamente de gravură, marcare și decupare laser Trotec și ștampile Trodat în România.

De la declanșarea pandemiei, Rubin 2000 și-a ajutat partenerii să continue sau să repornească afacerile prin discounturi, termene de plată extinse și prin tombole cu premii speciale.

Compania s-a implicat activ și în sprijinul celor din linia întâi și a tuturor celor care au avut nevoie de echipamente de protecție donând 50.000 de viziere care au ajuns la numeroase spitale și clinici la nivel național, precum și la persoane din benzinării, din domeniul sanitar, lucrători comerciali, pensionari sau familii cu copii care au solicitat unul dintre miile de pachete a câte cinci viziere oferite gratuit de Rubin 2000.

2020 este un an care ne-a pus la încercare toate resursele, răbdarea și încrederea în noi și în afaceri. Suntem siguri că putem depăși cu succes această perioadă. Nu este ușor, dar este important să ne adaptăm și să nu renunțăm. În astfel de momente uneori ne găsim inspirația în jurul nostru, în realizările extraordinare ale unor oameni ca noi. Avem nevoie de exemple pentru a ne da seama că putem merge mai departe„, a spus Bruno Alexandru Lehr, director general al Rubin 2000.

Este și motivul pentru care, în această vară, compania a realizat un parteneriat cu Horia Colibășanu, singurul alpinist român care a reușit să escaladeze Everestul fără oxigen suplimentar sau ajutorul serpașilor.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: