MarComm Marketing PR Stiri

Ruxandra Rău este noul Director Brand & Marketing Communication Vodafone România

1 nov. 2022 < 1 min

Ruxandra Rău este noul Director Brand & Marketing Communication Vodafone România

Reading Time: < 1 minut

Conform mai multor surse din piața de marcomm locală, Ruxandra Rău se alătură echipei Vodafone România în funcția de Director Brand & Marketing Commmunication. Cu experiență de peste 23 de ani în strategia si comunicarea de brand și cunoștințe recunoscute în industrie, aceasta va conduce strategia locală de brand și comunicarea pentru Consumer Business Unit, divizie condusă de Nedim Baytorun.

Înainte de a se alătura echipei Vodafone România, Ruxandra Rău a ocupat funcția de Director Brand & Communication Strategy în cadrul Telekom România.

Ruxandra Rău are în portofoliul personal o experiență remarcabilă, campaniile derulate sub coordonarea sa fiind premiate la cele mai importante competiții internaționale și naționale de publicitate, cum ar fi: Cannes Lions, Effie Europe, Golden Drum, Eurobest, Andy NY, Effie Romania, Internetics.

În cei 23 de ani de experiență în  industria telecom, Ruxandra Rău a gestionat și coordonat, printre altele,  proiectele strategice si campaniile de rebranding și repoziționare pentru Telekom și Romtelecom, brandurile de internet și televiziune Clicknet și Dolce, dar și pentru canalele TV Dolce Sport și Telekom Sport.

Cu studii universitare și de master în marketing și comunicare, pe care le-a urmat la Academia de Studii Economice din București și la SNSPA, Ruxandra Rău este certificată internațional în Brand Metrics, Leadership Excellence, Creative Leadership și Planificare Strategică.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: