Finanțe Stiri

Cristina Nicolescu, noul director general al Allianz-Tiriac Pensii Private

23 iul. 2018 < 1 min

Cristina Nicolescu, noul director general al Allianz-Tiriac Pensii Private

Reading Time: < 1 minut

Începând cu 1 august 2018, Cristina Nicolescu preia funcţia de director general al Allianz-Ţiriac Pensii Private, după ce, în ultimii 9 ani, a coordonat Divizia de Investiţii a Allianz-Ţiriac Asigurări.

Cristina Nicolescu are o experienţă profesională în managementul investiţiilor de peste 15 ani, fiind implicată în gestionarea portofoliului de active financiare ale societăţii şi evaluarea şi optimizarea riscurilor aferente investiţiilor, pentru asigurarea unei performanţe pe termen lung, arată compania, într-un comunicat de presă.

“Prin numirea Cristinei la conducerea companiei Allianz-Ţiriac Pensii Private, ne reafirmăm angajamentul de a oferi soluţii financiare şi de susţinere a sistemului de pensii administrate privat. Cristina este persoana potrivită atât din perspectiva calităţilor profesionale, dar şi a calităţilor personale. Am toată încrederea în capacitatea ei de a duce povestea Allianz-Ţiriac Pensii Private la următorul nivel de performanţă”, a declarat Virgil Şoncutean, Preşedinte în Consiliul de Administraţie Allianz-Ţiriac Pensii Private.

“Sunt onorată să mă alătur unei echipe care, în cei zece ani de activitate, a demonstrat competenţă profesională şi a construit o reputaţie solidă. Cred cu tărie în viabilitatea sistemului de pensii administrate privat din România, convinsă fiind că încrederea în noi, va inspira încrederea celorlaţi”, a declarat Cristina Nicolescu.

Numirea noului CEO al Allianz-Ţiriac Pensii Private este supusă aprobării de către Autoritatea de Supraveghere Financiară şi, doar după obţinerea aprobării autorităţii şi îndeplinirea celorlalte formalităţi legale, aceasta îşi va putea exercita atribuţiile specifice poziţiei.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: