fbpx
Marketing Stiri

Cristian Bâtlan, Musette, protagonista celui mai nou spot Vodafone1 min

17/03/2017 < 1 min read

Cristian Bâtlan, Musette, protagonista celui mai nou spot Vodafone1 min

Reading Time: < 1 minut

Fondatoarea Musette, Cristina Bâtlan, apare în cel mai recent spot TV al Vodafone România. Spotul TV promovează noua ofertă de roaming pentru clienții companii pentru toate țările din Uniunea Europeană, plus Islanda, Lichtenstein și Norvegia, fără costuri suplimentare față de abonament, lansată în contextul aniversării a 20 de ani a operatorului. 

Spotul este construit în jurul mesajului „Ai puterea să creezi viitorul afacerii tale. Deschidem granițele Europei. În comunicare” și va fi difuzat pe TV și în mediul online. Acesta face parte dintr-o campanie amplă de promovare, ce se va desfășura și în print, radio și OOH.

Campania de comunicare a noilor abonamente care oferă companiilor beneficii în roaming face parte din platforma de comunicare Ready Business, lansată de Vodafone România în 2014. Platforma este construită cu ajutorul unor testimoniale realizate cu clienți ai operatorului care au implementat diverse soluții de telecomunicații ale Vodafone România ce le-au permis să fie în pas cu mediul de business dinamic în care activează.

Brandul românesc Musette este prezent în Austria, Bulgaria, Franța, Israel și Ungaria.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *