BizRemote by certSIGN Stiri

Ryanair anunță patru rute noi în vară din Suceava și Sibiu

16 mart. 2021 < 1 min

Ryanair anunță patru rute noi în vară din Suceava și Sibiu

Reading Time: < 1 minut

Compania low-cost Ryanair anunță introducerea a patru rute noi, două din Suceava și două din Sibiu, începând din vara acestui an. Noile rute vor avea câte două zboruri pe săptămână.

Astfel, pe 4 iunie Ryanair va lansa zborurile pe ruta Suceava – Veneția Treviso, iar pe 1 iulie va efectua primul zbor pe ruta Suceava – Viena.

Pe 1 iunie, compania low-cost va începe operarea a două zboruri pe săptămână pe ruta Sibiu – Veneția Treviso, iar o lună mai târziu, pe 2 iulie, pe ruta Sibiu – Bologna.

“Suntem încântați să urăm bun venit aeroporturilor din Suceava și Sibiu în rețeaua noastră. Este o veste excelentă și pentru români, care vor putea zbura din iunie către Veneția Treviso, Bologna și Viena ca parte a orarului nostru de zboruri de vară pentru România”, a declarat Jason McGuinness, directorul comercial al Ryanair.

Pentru biletele achiziționate până pe 21 martie, pe toate cele patru rute Ryanair oferă prețuri promoționale care încep de la 24,99 de euro pentru rezervările făcute pentru zboruri până la sfârșitul lunii octombrie.

Cum restricțiile din cauza pandemiei se schimbă periodic, Ryanair le oferă clienților posibilitatea de a putea schimba datele călătoriei de maxim două ori fără comisioane suplimentare, până la sfârșitul lunii octombrie 2021.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: