Companii Stiri

Ryanair lansează o nouă cursă din București către Londra Southend

23 aug. 2019 < 1 min

Ryanair lansează o nouă cursă din București către Londra Southend

Reading Time: < 1 minut

Începând cu luna noiembrie 2019, Ryanair își continuă expansiunea la nivelul Europei Centrale și de Est, lansând o nouă rută din Bucuresti către Londra (London Southend Airport), care va fi operată cu o frecvență de cinci zboruri pe săptămână.

Clienții bucureșteni își pot rezerva acum vacanțele în Londra și în estul Angliei până în martie 2020, Ryanair oferind tarife reduse și experiențe îmbunătățite de zbor, ca parte a programului extins pentru iarnă.

Tariful mediu al unui bilet Ryanair este de 37 euro, reprezentând o fracțiune din cel practicat de competitori, iar cu această ocazie, mai mulți clienți pot beneficia de prețuri reduse.

”Pentru a sărbători expansiunea continuă din România, scoatem la vânzare locuri promoționale de la doar 12,99 euro pentru călătorii până la finalul lunii noiembrie 2019, dar care trebuie rezervate până la miezul nopții, duminică, 25 august. Pentru că aceste locuri promoționale se vor epuiza rapid, clienții sunt invitați să acceseze siteul pentru rezervări”, a declarat David O’Brien, Chief Commercial Officer, Ryanair.

Ruta București- London Southend Airport urmează anunțului de ieri privind intrarea operatorului de zbor Ryanair și pe piața din Georgia.

Foto: © Tommy Beattie | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: