Tech

S-a lansat Galaxy Fold, primul telefon pliabil din portofoliul Samsung

06/12/2019 2 min read

S-a lansat Galaxy Fold, primul telefon pliabil din portofoliul Samsung

Reading Time: 2 minute

Odată cu redeschiderea Samsung Experience Store din AFI Cotroceni, producătorul sud-coreean a lansat, oficial, pe piața românească noul Samsung Galaxy Fold. Primul telefon pliabil din portofoliul Samsung, acesta are un ecran Dynamic AMOLED, Infinity Flex Display și șase camere foto integrate.

Diagonala ecranului noului Galaxy Fold măsoară 4.6” în momentul în care smartphone-ul este pliat și de 7.3”, când este deschis. Utilizatorii pot utiliza până la trei aplicații simultan, orice aplicație deschisă în ecranul secundar putând fi continuată pe cel principal.

Noul smartphone are un sistem de camere cu șase obiective foto: o cameră frontală, două camere poziționate în interior și trei camere amplasate pe spate. Acestea din urmă includ un obiectiv de 16MP Ultra Wide, 12MP Wide și 12 MP telephoto. Utilizatorii au posibilitatea de a fotografia rapid, cu o singura mana, prin intermediul camerelor frontale și a celor din spate atunci când smartphone-ul este pliat.

Galaxy Fold dispune de o baterie dubla de 4.380 mAh care asigură o autonomie prelungită. Acumulatorul optimizează automat utilizarea energiei în funcție de aplicațiile care ruleaza în acel moment.

Smartphone-ul are 12GB memorie ram și 512GB spațiu de stocare.

În oferta Vodafone, noul smartphone este disponibil la prețul de 1948 de euro (fără abonament) sau în mai multe variante de preț cu abonament. Detalii, aici

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă