MarComm Stiri

S-a lansat prima rețea regională de agenții independente de comunicare

16 oct. 2019 < 1 min

S-a lansat prima rețea regională de agenții independente de comunicare

Reading Time: < 1 minut

Șapte agenții din țările balcanice și-au unit forțele pentru a livra servicii integrate de comunicare clienților regionali și au lansat, pe 8 octombrie, în Sofia, alianța celor 7 agenții de comunicare din Europa de Sud-Est. Au fost prezenți atât manageri ai companiilor locale și internaționale cu influență în regiune, cât și reprezentanți cheie ai canalelor media din Bulgaria.

Inițiatorul acestui proiect și gazda evenimentului a fost Interpartners Group. Alianța s-a lansat sub numele de ‘The Balkan Hub – United Marketers of the Balkans’.

Alături de inițiatorul Interpartners (Bulgaria), din alianță mai fac parte Media Concept Store (România), WhiteAd (Grecia), Domino Communications (Serbia), New Moment Albania (Albania), New Moment Skopje (Macedonia de Nord) și Communications Lab (Croația).

”Alianța ‘The Balkan Hub’ este prima structură de acest gen, cu un focus foarte clar pe zona balcanică, bazată pe o expertiză aprofundată în comunicare pe piețele regiunii și care oferă servicii coordonate din piața de origine a clientului, acționând ca o singură echipă omogenă și flexibilă, ce acoperă 7 piețe diferite, toate acestea cu scopul de a crea valoare adăugată pentru clienți.” – Katya Dimitrova, Managing Partner, Interpartners Group.

Media Concept Store este agenție de comunicare independentă ce activează de 10 ani pe piața din România. Agenția este fondată și dezvoltată de profesioniști cu peste 19 ani de experiență în domeniu. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: