Companii Stiri

Trei magazine noi în reţeaua Diverta

17 oct. 2016 2 min

Trei magazine noi în reţeaua Diverta

Reading Time: 2 minute

Diverta deschide trei noi magazine în oraşele Târgu Mureş – Promenada Mall, Drobeta Turnu Severin – Severin Shopping Center şi Bucureşti – Veranda Mall din zona Obor. Magazinele vor fi deschise publicului în datele de 15, 22, respectiv 27 octombrie. Prin aceste lansări, reţeaua Diverta ajunge la un număr de cinci unități deschise în 2016, îndeplinindu-şi, astfel, obiectivele de dezvoltare stabilite la începutul anului.

Cu ocazia lansării, toţi clienţii care vor vizita magazinele în prima lună de la deschidere, vor beneficia de 10% discount pentru orice achiziţie. Oferta cuprinde: cărţi de top din toate domeniile, cele mai căutate jocuri şi jucării, papetărie office şi rechizite şcolare, cele mai noi gadgeturi tech şi non-tech, precum şi idei creative de cadouri pentru cei dragi.

Compania este optimistă în ceea ce priveşte vânzările din perioada următoare.

„Ne bucurăm să ne consolidăm relaţia cu clienţii Diverta din Bucureşti şi Târgu Mureş, iar în plus, de acum suntem alături şi de comunitatea mehedinţeană, cu întreaga ofertă Diverta, care include produse de carte, papetărie şi jucării pentru toate vârstele. Estimăm că vom înregistra vânzări anuale pe aceste cinci magazine de 1.500.000 euro”, declară Amalia Buliga, CEO, Diverta.

Raportat la întreaga reţea Diverta, numărând 26 de magazine, reprezentanţii companiei spun că vânzările din acest an ajung la 10,5 milioane de euro. Pentru 2017, compania estimează o creştere de 15% a cifrei de afaceri.

Antreprenorii care îşi doresc să înceapă un business pe piaţa librăriilor au la dispoziţie franciza Diverta.

În acest an Diverta a lansat prima franciză din industria de carte, papetarie şi jucarii, prin care vine în întâmpinarea antreprenorilor care îşi doresc o afacere atractivă şi de succes. Partenerii francizaţi vor beneficia de facilităţi precum: taxă de intrare 0, nivel relativ redus al investiţiei necesare, între 25.000–100.000 euro, în funcţie de suprafaţă a magazinului (minim 100 mp), redevenţe anuale de 4% şi taxe de soft şi marketing de 2%. Franciza Diverta oferă un grad de rentabilitate al business-ului de 5% – 10%.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: