Finanțe Stiri

S1: Tranzactii de 18 milioane de euro prin Teamshare

25 aug. 2015 2 min

S1: Tranzactii de 18 milioane de euro prin Teamshare

Reading Time: 2 minute

Valoarea totala a tranzactiilor realizate in primul semestru al anului prin aplicatiile de e-commerce bazate pe platforma integrata Teamshare a fost de 18 milioane de euro, in crestere cu 40% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand acestea erau la nivelul de 13 milioane de euro.

Cea mai mare suma tranzactionata in primele sase luni prin Teamshare, platforma de e-commerce 100% romaneasca dezvoltata de Entelion Software, a fost de circa 24.000 de lei (TVA inclus), printr-un site B2C, reprezentand o comanda de materiale de constructii si amenajari, lansata de o persoana fizica.

Fiind o platforma de e-commerce care se adreseaza in principal companiilor tip B2B, clientii din aceasta categorie au generat aproximativ 75% din totalul valoric al tranzactiilor in prima jumatate a anului, restul tranzactiilor provenind de la clientii B2C.

La momentul actual, platforma Teamshare este integrata cu 16 aplicatii ERP.

Tot in prima jumatate a anului, Teamshare a implementat plata cu cardul de debit si rate prin MobilPay.ro, a realizat integrarea cu platforma cloud pentru newsletter Newsman.ro si cu platforma de remarketing Retargeting.biz, finalizand de asemenea implementarea unei interfete prin care clientii pot sa isi listeze produsele, sa preia comenzile si sa trimita facturile in platforma eMAG Marketplace.

Tipurile de business-uri catre care se adreseaza in principal o platforma integrata de e-commerce sunt companiile B2B care comercializeaza produse online, cu multi parteneri si un volum ridicat de comenzi, cu operatiuni multiple, care au nevoie de optimizarea si sincronizarea tuturor acestor procese. O afacere B2B care foloseste o astfel de platforma iti poate creste vanzarile cu 15%-25% intr-un interval de cateva luni, in timp ce costurile de procesare a comenzilor s-ar reduce cu aproximativ 30%.

Despre Teamshare

Teamshare este o platforma de e-commerce integrata cu sisteme de contabilitate si gestiune ERP, care se adreseaza atat clientilor business to business, cat si business to consumer. Platforma este folosita in prezent de peste 200 de clienti din Romania si tari ca Marea Britanie, Franta, Austria sau Rusia. Teamshare este dezvoltata de Entelion Software, companie cu capital 100% autohton, prezenta pe piata din Romania din 2003.

Foto: Marius Panait, Managing Partner Entelion Software, compania care dezvolta Teamshare

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: