Stiri Tech

Să înceapă luptele! EA Sports UFC 4, dezvăluit oficial

12/07/2020 3 min read

Să înceapă luptele! EA Sports UFC 4, dezvăluit oficial

Reading Time: 3 minute

Electronic Arts a prezentat trailerul jocului EA SPORTS  UFC 4, pe coperta oficială a titlului urmând a figura Israel „The Last Stylebender” Adesanya, campionul UFC la categoria mijlocie, și Jorge „Gamebred” Masvidal, aspirantul la categoria semimijlocie UFC. Următorul titlu din populara franciză UFC oferă o experiență complet nouă, care îi pune în prim plan pe jucător și luptătorul creat de acesta. Dispunând de un sistem complet nou de progresie, mecanici îmbunătățite de doborâre a adversarului și de luptă la sol, combinații mai cursive “clinch-to-strike” și oferind posibilitatea de a descoperi tainele sporturile de luptă în medii complet noi, UFC 4 propune cea mai bună experiență de arte marțiale mixte de până acum. Jucătorii care precomandă UFC 4 pot începe experiența de joc cu una dintre cele mai anticipate înfruntări din istoria sporturilor de contact, avându-i ca protagoniști pe Anthony Joshua și Tyson Fury, campionii mondiali la box la categoria grea.

EA SPORTS UFC 4 este cel mai bun joc de luptă făcut vreodată”, a spus Dana White, Președinte UFC. „Jucătorii se pot înfrunta în arene de top, dar și în medii alternative, precum Backyard sau Kumite. Acest joc vă permite să joci cu sportivii de top din istoria UFC, dar și cu legende ca Bruce Lee sau campionii la box Anthony Joshua și Tyson Fury. Este incredibil cât de bun este acest joc.”

În EA SPORTS UFC 4, luptătorul este modelat atât de stilul său de luptă, cât și de realizările și de personalitatea sale. Jucătorii pot dezvolta și personaliza luptătorii printr-un sistem de progresie unificat, ce acoperă toate modurile de joc, pentru a evolua de la statutul de amator necunoscut la cel de superstar UFC, în noul Career Mode. O altă noutate a UFC 4 este că jucătorii pot evolua în patru medii complet noi: Kumite, Backyard, UFC APEX și Action Avenue, sau pot confrunta jucători din toată lumea în noile moduri Blitz Battle sau Campionate Mondiale Online, pentru a cuceri titlul de campion absolut. Detalii precum categoria de greutate și alegerea uneia dintre cele cinci discipline MMA, inclusiv wrestling, jiu-jitsu, box și altele, definesc modul în care jucătorii se comportă, în timp ce peste 1.600 de accesorii noi, peste 350 expresii faciale și multe alte detalii le permit jucătorilor să-și etaleze personalitatea în luptă.

Fighter Evolution

Suplimentar, modul de joc Career etalează numeroase îmbunătățiri, introducând o nouă modalitate de a contura biografia luptătorului și oferind un proces de evoluție elaborat, întins pe toată durata carierei acestuia. Noua funcționalitate Fighter Evolution le permite jucătorilor să personalizeze stilul de luptă al personajului preferat, influențând astfel stilul fiecărei lovituri de pumn sau doborâri, în funcție de disciplina aleasă. Relationship Building transpune, în UFC 4, impactul parteneriatelor și rivalităților din realitate, luptătorii putând învăța atât de la apropiați, cât și de la adversari, dobândind experiență și deprinzând abilități vitale. Jucătorii pot controla în detaliu modul de progresie, prin alegerea luptelor și a categoriei de greutate luptele pe care și le doresc, beneficiind astfel de o foarte vastă individualizare a experienței de joc și a carierei lor în joc.

Disponibilitate și comenzi

EA SPORTS UFC 4 va fi disponibil în toată lumea începând de vineri, 14 august, pe PlayStation4 și Xbox One. Jucătorii care precomandă jocul acum îi vor primi pe boxerii Tyson Fury și Anthony Joshua, împreună cu pachetele de personalizare Backyard și Kumite, conținând accesorii cosmetice exclusiviste. Beneficii suplimentare sunt disponibile pentru jucătorii care achiziționeaza UFC 4 din meniul UFC 3 sau UFC 2, aceștia accesând astfel un discount de 10% pentru UFC 4 și, în plus, primindu-l în joc pe Bruce Lee, legenda artelor marțiale, dar și 500 de puncte UFC.

Membrii EA Access pot obține UFC 4 începând cu 7 august. Începând cu această dată, membrii EA Access vor avea, de asemenea, oportunitatea de a participa la provocări unice UFC 4, înainte de lansarea globală, în cadrul cărora pot debloca accesorii unice și puncte în joc.

 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă