fbpx
Stiri

Sales Team Upgrade, evenimentul dedicat directorilor de vânzări!

28/02/2018

author:

Sales Team Upgrade, evenimentul dedicat directorilor de vânzări!

Revista CARIERE organizează cea de-a treia ediţie a evenimentului Sales Team UPgrade, în data de 15 martie 2018, la Hotel Crowne Plaza din Bucureşti.

În cadrul evenimentului se vor prezenta strategii pentru îmbunătățirea rezultatelor în vânzări și soluții necesare performanței individuale și de echipă. Acesta abordează cele mai importante provocări din zona de business. Sales Team Upgrade aduce în prim-plan modificările apărute în era digitală care anunță schimbări majore în departamentul de vânzări.

Conferința se va deschide cu un panel ale cărui subiecte sunt concentrate pe performanţa oamenilor de vânzări, pe felul în care se adaptează organizațiile de vânzări la schimbările din piață, dacă se modifică departamentul de vânzări și cum pot profita profesioniștii din vânzări de revoluția informațională, care este profilul consumatorului și profilul vânzătorului în Era Digitală.

Printre speakeri se numără Marius Decuseară Brandenburg (Managing Partner Trend Consult), Andrei Dunuță (Co-Fondator, SELFTRUST Academy), Mihai Gavan (Charisma HCM Operations Director Total Soft) Adrian Florea (Business Advisory Trend Consult), Cezar Gumeni (Senior Consultant – EVOLUTIV Consultants Network) și alții.

Mai multe detalii legate de participare şi înscrieri puteţi afla de pe site-ul evenimentului  www.salesteamupgrade.ro.

În cadrul evenimentului vor avea loc trei workshopuri desfășurate în paralel:

  • Construirea unei culturi puternice de vânzări, workshop susținut de Adrian Florea, Business Advisory Trend Consult. În cadrul acestuia se vor discuta modalități de evaluare a culturii echipei de vânzări, surse ale performanței și blocaje, evaluarea potențialului de dezvoltare pe termen lung, practici curente în echipa de vânzări, stiluri de vânzare și mituri.
  • Sales Speech- Having the Answer, workshop susținut de Andrei Dunuță, Co-Fondator Selftrust Academy
  • SIMSales, un workshop de simulare playful a procesului de vânzare, susținut de Cezar Gumeni, Senior Consultant Evolutiv Consultants Network. Participanții vor simula întregul proces al vânzării, dezvoltarea relațiilor și luării deciziilor și se vor întrece pentru cel mai bun scor al eficienței. Vor învăța să construiască și să dezvolte relații durabile cu clienții, să identifice factorii de succes pentru fiecare din cei 7 pași ai vânzării, să optimizeze comunicarea cu clienții pentru maximizarea rezultatelor vânzării.

Audienţa va fi formată din aproximativ 100 de manageri de vânzări cu putere de decizie şi impact direct asupra performanţei companiilor din care fac parte. Participanții se vor bucura de o experienţă de învăţare şi relaţionare de calitate, cu prezentări, sesiuni interactive şi workshopuri orientate către creşterea performanţei echipei de vânzări.

Partenerii evenimentului sunt Trend Consult, Self Trust Academy, Evolutiv Consultants. Partenerul  anual este Romanian Software.

Va invitam să urmăriți ultimele actualizări pe www.salesteamupgrade.ro.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE