Stiri Tech

„Shopping in avanpremiera” la QuickMobile

16 apr. 2015 < 1 min

„Shopping in avanpremiera” la QuickMobile

Reading Time: < 1 minut

Asus ZenFone 2 si Amazon Fire Phone sunt in stoc, cu 15 zile inaintea altor retaileri din Romania, la QuickMobile.

Prin intermediul serviciului Shopping in avanpremiera, QuickMobile, cel mai mare specialist in tehnologie din Romania, aduce pe piata locala telefoanele Asus ZenFone 2 si Amazon Fire Phone. Astfel, clientii QuickMobile pot beneficia primii de aceste produse, disponibile in exclusivitate in oferta retailerului timp de doua saptamani.

In prezent, Asus ZenFone 2 este disponibil in oferta QuickMobile la pretul de 1.099,90 lei, iar Amazon Fire Phone in varianta de 32 GB costa 999,90 lei.

Asus ZenFone 2 este un telefon dual-SIM cu ecran capacitativ touchscreen cu diagonala de 5.5’’ si camera foto de 13 MP. Acesta beneficiaza de un procesor quad-core Intel Atom Z3580 de 2.3GHz si memorie RAM de 4 GB. Fiind lansat recent, Asus ZenFone 2 are deja instalat sistemul de operare Android 5.0 Lollipop.

Amazon Fire Phone, primul smartphone al gigantului american, are un display IPS de 4.7’’ rezistent la impact datorita Gorilla Glass 3 si ofera o perspectiva dinamica cu ajutorul celor 4 camere care urmaresc pozitia ochilor utilizatorului. In zona de hardware, Amazon Fire Phone vine cu un procesor quad-core Krait 400 de 2.2 GHz si 2 GB de RAM. Sistemul de operare este Fire OS v3.5, o versiune de Android dezvoltata de Amazon, ce permite upgrade la versiunea 3.6.5.

Foto: Tudor Tiboc, General Manager QuickMobile

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: