fbpx
Marketing Stiri

Salvati marele ecran

23/06/2014

Salvati marele ecran

Agentia de publicitate GAV semneaza spotul campaniei “Salvati marele ecran”, initiata de Asociatia de Promovare a Filmului Romanesc (APFR) si sustinuta de Festivalul International de Film Transilvania (TIFF), in cadrul celei de-a treisprezecea editii.

Clipul “Salvati marele ecran” a fost regizat tot de Marius Rosu, directorul de creatie GAV, si trage un semnal de alarma asupra situatiei salilor de cinema din tara. Daca la inceputul anilor ’90 existau aproximativ 450 de cinematografe, astazi supravietuiesc mai putin de 30. Obiectivele principale ale campaniei sunt strangerea de fonduri pentru reabilitarea salilor de cinema si refacerea hartii interactive cu cele 400 de cinematografe de stat care functionau acum mai bine de 20 de ani.

GAV este partener traditional TIFF, fiind totodata responsabil de promovarea sectiunii competitive Shadows Shorts (Scary Video Collection), prin intermediul unui spot regizat de Marius Rosu.

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE