fbpx
Stiri Tech

Samsung aduce în România noua gamă de televizoare3 min

14/05/2020 3 min read

Samsung aduce în România noua gamă de televizoare3 min

Reading Time: 3 minute

Samsung Electronics a lansat pe piața din România noua gamă de televizoare QLED 4K, gama Crystal UHD, precum și televizoarele lifestyle, care includ două game noi pentru țara noastră – The Serif și The Frame.

“Ne aflăm într-o nouă eră a display-urilor inteligente, motiv pentru care am înglobat în noua gamă întreaga noastră expertiză în ceea ce privește calitatea imaginii, designul revoluționar și experiența audio excepțională în ceea ce înseamnă cea mai puternică gamă de televizoare lansată de Samsung până acum”, a declarat Victor Armășelu, Head of Consumer Electronics Samsung Electronics Romania și Bulgaria.

Televizoarele din noua gamă au funcții avansate de interconectivitate și utilizare intuitivă. Utilizatorii pot accesa remote televizorul și îl pot conecta cu ușurință la telefonul mobil. Noile televizoare pot fi cuplate cu noua gamă de soundbars din seria Q. Acestea dispun de funcția Adaptive Sound, care oferă claritate a sunetului chiar și la volum redus.

Gama QLED 4K 2020

Modelele Q60T, Q70T, Q80T, Q90T și Q95T sunt disponibile pe piața românească cu diagonale de la 43 de inci (109cm) până la 85 de inci.

La nivel de tehnologie, prin AI Upscaling, procesorul Quantum 4K analizează automat conținutul, îl convertește la o rezoluție mai bună și îl redă la calitate 4K, indiferent de sursa acestuia. Tehnologia Quantum Dot aduce culori vibrante, atât în scenele întunecate, cât și în cele luminoase, iar funcția Adaptive Picture asigură calitatea impecabilă a imaginii, indiferent dacă televizorul se află într-o cameră luminoasă sau întunecată.

Funcția Remote Access permite transformarea televizorului în parte integrantă a spațiului de muncă de acasă, conținutul de pe calculator devenind disponibil direct pe televizor. Funcția Multi View împarte televizorul în două, redând simultan atât conținutul pe care îl vizionați pe televizor, cât și cel de pe telefonul mobil. Iar prin Tap View, utilizatorii pot să afișeze conținutul de pe telefonul mobil pe televizor.

Gama Lifestyle

În această gamă, Samsung lansează două televizoare, The Serif și The Frame, care ies în evidență prin design, oferind și tehnologia QLED, precum și funcții precum Quantum Dot, AI Upscaling sau Adaptive Picture.

Samsung The Serif

The Serif arată ca o operă de artă și poate fi așezat oriunde în locuință, chiar și fără suport – pe podea, pe o masă sau pe un raft. Când este oprit, afișează la alegere imagini inspirate din natură, care pot fi găsite în Ambient Mode. Utilizatorii pot alege ca ecranul să afișeze informații despre dată sau știrile principale ale zilei. The Serif vine în două culori: Cloud White și Cotton Blue și variante de dimensiuni de 43, 49, respectiv 55 inci.

Samsung The Frame

The Frame are volum al culorii de 100% și contrast Dual LED, pentru imagini cu detalii și textură incredibile. Când este închis, The Frame poate fi personalizat și transformat într-o operă de artă – în loc de ecranul negru, utilizatorii pot alege orice imagine pentru fundal, un tablou sau o pictură celebră, care pot fi descărcate din Art Store. Utilizatorii pot alege o ramă personalizată pentru acest televizor, în funcție spațiul în care este așezat, de designul încăperii sau de lucrările de artă preferate ale utilizatorilor.

Gama Crystal UHD

Televizoarele din această gamă dispun de Crystal Display, care asigură optimizarea culorilor, pentru a putea observa și cele mai mici detalii. 4K UHD depășește rezoluția FHD, având cu de 4 ori mai mulți pixeli, oferind deci imagini mult clare și bogate în detalii.

Samsung One Remote vă permite să controlați cu o singură telecomandă televizorul și toate dispozitivele externe compatibile care sunt conectate prin detectare automată, fără să fie necesară vreo configurare suplimentară. Smart Hub oferă acces la aplicațiile, jocurile, emisiunile TV și filmele preferate pe același televizor, pe lângă orice fel de fișier, fie foto, video sau muzică, stocat pe un dispozitiv extern de memorie.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *