Stiri Tech

Samsung introduce Identificarea Digitală pe smartphone

iul. 26, 2020 < 1 min

Samsung introduce Identificarea Digitală pe smartphone

Reading Time: < 1 minut

Samsung aduce ID-ul Național pe smartphone printr-un parteneriat cu BSI, Bundesdruckerei și Telekom Security. Astfel, Samsung Galaxy S20, construit pe baza standardelor de top ale securității mobile Galaxy, este primul dispozitiv care îndeplinește cerințele riguroase de securitate ale Uniunii Europene și ale autorităților germane, îmbinând un software de ultimă generație cu un hardware de securitate, care permite gestionarea ușoară și sigură a documentelor de identitate.

Autentificare electronică

Anul acesta, Galaxy S20 va pune la dispoziție atât utilizatorilor săi, cât și autorităților legale această soluție electronică (eID) de autentificare printr-un proces simplificat de emitere de ID-uri digitale. Prin urmare, utilizatorii pot solicita crearea unui eID folosind doar smartphone-ul, autoritățile legale validează solicitarea, iar ID-ul va fi automat stocat și izolat într-un spațiu securizat pe dispozitiv, printr-un sistem de criptare end-to-end, astfel încât doar entitatea legală, care emite ID-ul și dispozitivul autorizat pot accesa datele de identitate ale utilizatorului.

Pe lângă tot acest proces de securitate, Samsung a integrat în dispozitiv o componentă de stocare – Secure Element (eSE), care împiedică hackerii să fure informațiile de pe eID, chiar și dacă au acces fizic la smartphone. Elementul securizat încorporat (eSE) furnizează un spațiu criptat separat în Galaxy S20 strict pentru stocarea și procesarea datelor vulnerabile.

Odată cu dezvoltarea eID și eSE, Samsung a stabilit un nou standard prin gestionarea ID-urilor, marcând începutul unei noi ere a identificării digitale.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: