Stiri Tech

Samsung lansează în România gama de frigidere Bespoke

22 mai 2021 2 min

Samsung lansează în România gama de frigidere Bespoke

Reading Time: 2 minute

Rolul de bază pe care electrocasnicele îl joacă în viața noastră nu s-a schimbat fundamental în ultimii 100 de ani, funcțiile principale rămânând aceleași: să mențină mâncarea proaspătă și să ne ajute la curățenie.

Lucrurile se îndreaptă în aceeași direcție și pe plan local. Conform unui sondaj realizat de Samsung în România, întrebați care sunt elementele care contează cel mai mult la un frigider, pentru 1 din 4 români este foarte important designul acestuia. Totuși, în ceea ce privește categoria frigiderelor, nu există o ofertă foarte diferențiată din punct de vedere al design-ului pe piața din România. 

Design minimalist

Frigiderele Samsung Bespoke, disponibile acum și în România, au fost concepute pentru a răspunde practic unei nevoi – aceea de a avea un frigider ușor de integrat în locuință, personalizabil în funcție de spațiul disponibil și de nevoile celor din locuință.

Noua gamă vine un design plat, minimalist, ușor de integrat în orice locuință, iar frigiderele sunt modulare, ceea ce înseamnă că se pot crea diferite combinații în funcție de spațiul disponibil.

SpaceMax

Tehnologia care stă la baza noii game – SpaceMax face ca pereții mult mai subțiri ai frigiderelor Bespoke să creeze mai mult spațiu de depozitare – dimensiunea standard înseamnă o capacitate de 385 litri și 600mm adâncime. 

Preferințele românilor

1 din 5 români consideră culoarea ca fiind un element important în alegerea frigiderului lor, însă, atunci când discută despre bucătăria lor, românii aleg în continuare culori mai tradiționale pentru mobila de bucătărie, perecum maro (39%) și alb (22%), mai arată studiul realizat de Samsung în România.

Pentru culoarea frigiderului mai bine de jumătate preferă alb (55%) și argintiu (21%) – acestea fiind și opțiunile disponibile majoritar pe piață. În schimb, aceștia s-au reorientat către alte metode de a-și decora și colora frigiderele, 75% declarând că folosesc magneți, bilete, etc. pentru a-și înveseli bucătăria.  De asemenea, sondajul mai arată că 36% dintre români sunt de părere că frigiderul lor nu se potrivește cu celelalte elemente din bucătărie, în timp ce 31% dintre utilizatori spun că nu sunt mulțumiți de design-ul frigiderului lor.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: