Stiri Tech

O nouă serie de bare de sunet de la Sony pe piața din România

22/05/2020 < 1 min read

O nouă serie de bare de sunet de la Sony pe piața din România

Reading Time: < 1 minut

Sony aduce și în România noile bare de sunet, modele HT-G700 și HT-S20R. 

HT-G700 (foto) este o bară de sunet pe 3.1 canale cu sistem Dolby Atmos și DTS:X. În plus, prin selectarea butonului Immersive AE (Audio Enhancement), echipamentul poate să îmbunătățească conținutul audio stereo obișnuit până la un sunet surround pe 7.1.2 canale. De asemenea, noul model are un difuzor central dedicat, astfel încât vocalele să poată fi auzite clar iar modul audio cel mai potrivit pentru diferitele tipuri de conținut experimentat poate fi selectat direct printr-un buton de pe telecomandă.

HT-G700 este dotat cu un subwoofer wireless iar conectarea cu televizorul se realizează prin Bluetooth sau HDMI eARC/ARC. HT-G700 este disponibil în România începând cu 22 mai, la un preț de aproximativ 2178 de lei.

HT-S20R

ModelulHT-S20R este un soundbar accesibil, cu 5.1 canale. Produsul oferă o putere de 400 W, două difuzoare în partea din spate și un subwoofer. Modelul se conectează la televizor prin HDMI, intrare optică sau analogică. De asemenea, utilizatorii se pot bucura de muzică datorită conexiunii prin Bluetooth sau USB. HT-S20R este disponibil pe piața din România din această lună, la un preț de aproximativ 1210 de lei.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă