Companii Digital Publicitate Stiri

Samsung și YouTube lansează o nouă campanie pentru creatorii de conținut video

17 oct. 2019 2 min

Samsung și YouTube lansează o nouă campanie pentru creatorii de conținut video

Reading Time: 2 minute

Samsung România în parteneriat cu YouTube Premium semnează noua campanie “Stream Your Dream – Vlog Your Way Up”, un program complex de mentorat adresat creatorilor de conținut video aflați la început de drum. Demarat în 2017, proiectul se află la cea de-a V-a ediție, 300 de oameni selectați urmând să primească acces la conferința care va avea loc pe 9 noiembrie.

Creatorii de conținut online construiesc o adevărată comunitate în jurul unor pasiuni comune, în domenii variate de la tehnologie și gaming, până la muzică și fashion, în cadrul conferinței urmând ca unii dintre cei mai buni creatori de conținut să împărtășască din experiența pe care o au cu cei aflați la început de drum.

Colaborarea dintre Samsung și YouTube pune la dispoziția oricărui creator de conținut care vrea să se dezvolte, tehnologia necesară pentru a crea materiale video. Printre acestea se numără noile Samsung Galaxy Note10 și Note10+, platforma unde își pot expune clipurile, YouTube, dar și opțiuni avansate YouTube Premium și YouTube Music.

Moderatorul evenimentului va fi Mihai Hash, primul român care a atins pragul de un milion de subscriberi pe YouTube. Printre mentorii acestui program se numără vloggeri cu notorietate în domeniile lor de activitate precum George Buhnici (cu cel mai mare canal de tehnologie și internet pe YouTube), Andreea Balaban, (creator de conținut, vlogger, blogger și instagrammer, premiată în cadrul Digital Divas, Webstock, Elle New Media Awards și Glamour), Radu Constantin (actor și regizor, unul dintre inovatorii din noul val de creatori români pe YouTube), Maximilian Ioan (vlogger de gaming, parte a echipei “Noaptea Târziu”).

În cadrul conferinței, participanții au șansa de a convinge unul dintre cei cinci mentori că merită șansa de a trece în cea de-a doua etapă a programului, aceea de a beneficia de sesiuni one-to-one cu mentorii, de a primi tips & tricks pentru un conținut calitativ.

Cei care sunt interesați se pot înscrie în platforma Stream Your Dream cu cel mai bun video realizat în 2019 sau cu un video creat special pentru această campanie care să răspundă la întrebarea “care este visul tău?”, până pe 27 octombrie 2019, ora 22:00.

Condiția de participare este să ai un canal de YouTube public și minimum 1.000 subscriberi. Vor fi selectate 300 de persoane care vor afla de la mentorii din program, precum și de la reprezentați Samsung și YouTube, care sunt secretele din spatele succesului unui canal de YouTube. Câștigătorii vor fi anunțați aici

Mai multe detalii despre campanie se regăsesc aici.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: