fbpx

Cerere mare pentru Samsung Galaxy Note10 în România2 min

23/08/2019 2 min read

Cerere mare pentru Samsung Galaxy Note10 în România2 min

Reading Time: 2 minute

Noua gamă Samsung Galaxy Note10 a generat în România cu 20% mai multe precomenzi decât Galaxy Note9 anul trecut, potrivit unui comunicat al companiei.

Pentru prima oară, Galaxy Note este disponibil în două dimensiuni, Note10 cu display Cinematic Infinity de 6,3 inci, respectiv Note10+, cu display de 6,8 inci. Samsung spune că Note10 este pentru cei care vor puterea lui S Pen într-un telefon compact, în timp ce Note10+ este destinat celor care vor cel mai mare display produs vreodată pentru un Note.

Alexandru Costache, Head of Telecom Product Management, Samsung România

“Cele două telefoane din seria Galaxy Note 10 sunt destinate atât celor care vor să fie maximum de productivi, care au nevoie de un device de încredere în orice moment și care se pot folosi de capabilitățile S Pen-ului îmbunătățit, celor care își exprimă creativitatea prin foto și video și care vor să editeze direct de pe telefon, celor pasionați de gaming, cât și celor care au nevoie de conectivitate și viteze mari, precum și de o baterie pe care o folosești întreaga zi”, a declarat Alexandru Costache, Head of Telecom Product Management, Samsung România, în cadrul unui eveniment de prezentare al noilor smartphone-uri Samsung.

Evenimentul de lansare a scos în evidență trei dintre caracteristicile unice ale noii serii Galaxy Note10: ilustrații în realitate augmentată realizate exclusiv cu S Pen plus noile funcții ale camerei foto și video, funcția Game Booster bazată pe inteligență artificială pentru îmbunătățirea experienței de gaming mobil și funcția DeX, care permite accesul direct la smartphone prin simpla conectare cu un cablu USB la PC, pentru a putea lucra pe un ecran mai mare.

În România, telefoanele din seria Galaxy Note10 sunt disponibile în magazinele partenerilor selectați din data de 23 august 2019, în culorile Aura Glow, Aura Black, Aura Pink pentru Note10 și Aura Glow, Aura Black, Aura White pentru Note10+.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *