Marketing Stiri

Săptămâna Românească revine la Lidl pe 15 martie

11 mart. 2021 2 min

Săptămâna Românească revine la Lidl pe 15 martie

Reading Time: 2 minute

Lidl România aduce pe 15 martie în magazinele din toată țara Săptămâna Românească, una dintre cele mai apreciate săptămâni tematice, dedicată produselor tradiționale realizate împreună cu furnizori locali.

Săptămâna Românească aduce peste 60 de produse de tip in-and-out, de la specialități din pește, la produse lactate sau dulciuri, pe care iubitorii bucătăriei autohtone le vor putea găsi în magazine doar în săptămâna tematică.

Săptămână Românească a fost introdusă pentru prima oară în magazinele Lidl în octombrie 2015, odată cu lansarea gamei Cămara Noastră, marca proprie Lidl dedicată gustului autentic românesc, produsă exclusiv în România. În urma reacția pozitive a consumatorilor, o parte dintre cele mai apreciate produse Cămara Noastră fac acum parte din sortimentul permanent al retailerului.

Din 15 martie, în cadrul Săptămânii Românești, pe lângă produsele din gama Cămara Noastră disponibile constant la raft, la Lidl vor fi disponibile și aproximativ 60 de produse de tip in-and-out, printre care roșii tocate țărănești, salată de icre de știucă și ceapă și o varietate de produse lactate – iaurt cremos din lapte de bivoliță, smântână din lapte de bivoliță, brânză de vaci Moldovița, caș proaspăt afumat.

Tot în această perioadă, în gama Cămara Noastră pot fi găsite și specialități precum ruladă coaptă de Ceptura, cotlet de crap argintiu, varză a la Cluj sau pate din carne de prepeliță.

În perioada 15 martie – 15 aprilie 2021, clienții care intră pe surprize.lidl.ro, înscriu un bon de minim 70 lei ce conține și un produs Cămara Noastră și răspund corect la câteva întrebări despre furnizorii locali Lidl, pot câștiga prin tragere la sorți 3.000 de euro, seturi de farfurii personalizate sau vouchere de cumpărături.

Gama Cămara Noastră de la Lidl a ajuns la aproximativ 200 de produse românești în total, de la mezeluri, produse lactate, produse din pește și conserve, la dulciuri și gemuri și nu numai.

Acestea sunt produse pentru de furnizori autohtoni precum Transilvania Lactate, Deltaica, Scandia, Fabrica de Lapte, Răureni, Marathon Contec, Plafar.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: