Companii Stiri

Sarmale vs morcovi. Cât costă meniurile cu preparate sănătoase de Sărbători

dec. 15, 2020 < 1 min

Sarmale vs morcovi. Cât costă meniurile cu preparate sănătoase de Sărbători

Reading Time: < 1 minut

Suma medie cheltuită pentru un meniu cu preparate culinare sănătoase de Sărbători va fi de circa 250 lei, potrivit LifeBox. Estimarea este făcută pe cele trei zone în care este prezentă compania: București & Ilfov, Cluj-Napoca & Florești și Oradea.

LifeBox estimează anul acesta o dublare a cererilor pentru astfel de meniuri, comparativ cu perioada Sărbătorilor din 2019.

Compania a lansat meniul pentru Sărbătorile de Iarnă care cuprinde preparate tradiționale pregătite într-o manieră mai sănătoasă, printre care se numără: salată cu pulpă de rață (rețetă cu gust asemănător salatei de boeuf), piftie de curcan, sarmale cu ciuperci, sarmale cu carne de porc gătită în sos de roșii, ciolan gătit sous vide, friptură de curcan, friptură de porc în sos de prune, somon în crustă de verdețuri, cârnați de mangaliță și semi-afumați, dar și trei tipuri de cozonac. Printre noutățile introduse anul acesta în meniu se numără: salata vegană a la russe cu avocado, platoul cu bunătăți de la producători locali, dar și batonetele de păstârnac și morcovi la cuptor.

Clienții au posibilitatea să își compună propriul meniu de Sărbători alegând din cele 16 preparate pregătite cu carne sau vegetariene, în funcție de stilul lor alimentar, în diferite gramaje și număr de porții dorite. Prețurile preparatelor pornesc de la 19 lei și pot ajunge până la 119 lei, în funcție de produs.

Reprezentanții companiei estimează că cele mai solicitate produse anul acesta vor fi sarmalele, salata cu pulpă de rață asemănătoare celei “de boeuf”, piftia, ciolanul și cozonacii.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: