Finanțe Stiri

“Avanti” de la Veneto Banca

23 iun. 2014 2 min

“Avanti” de la Veneto Banca

Reading Time: 2 minute

Veneto Banca lanseaza depozitul “Avanti” prin intermediul caruia clientii beneficiaza de dobanda in ziua in care au constituit depozitul, fara a mai trebui sa astepte scadenta depozitului. In plus, pentru retragerea sumelor provenite din dobanzi, in ziua virarii lor in contul clientului, cat si a capitalului, la data scadentei depozitului, nu se percep comisioane.

Depozitul “Avanti” are o durata de 3 luni, poate fi constituit din fonduri noi in lei sau in euro pentru valori de minimum 4.000 Lei sau 1.000 Euro si este adresat atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice.

Dobanzile anuale acordate pentru acest depozit sunt 2,75% pentru depozitele in Lei si 1,50%  pentru cele in Euro.

Alberto Morini - Director Veneto Banca Romania
Alberto Morini – Director Veneto Banca Romania

“Depozitul Avanti este rodul dorintei noastre de a raspunde cerintelor pietei cu solutii flexibile si avantajoase, capabile sa satisfaca nevoile clientilor nostri. Dorim astfel sa ne adresam acestor nevoi prin lansarea unui depozit care ofera dobanda anticipat, cu o rata a dobanzii interesanta, atat pentru clientii persoane fizice, cat si pentru companii. In plus, la sfarsitul celor 3 luni ale contractului, clientul poate retrage suma depusa fara a plati vreun comision de retragere,” a spus Alberto Morini, Director Veneto Banca Romania.

Veneto Banca este prezenta in Romania din anul 2000, an in care a achizitionat pachetul majoritar la Banca Italo Romena, care a fuzionat prin incorporare in banca mama in data de 26 mai 2014. Veneto Banca este astazi a 12 institutie bancara din Italia. Pe piata romaneasca, prin intermediul Sucursalei Bucuresti, Veneto Banca detine o retea de 22 de agentii, dintre care 5 se afla in capitala si 17 in  cele mai importante orase ale tarii. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: