Marketing Stiri

Sase beri pentru adevaratii cunoscatori

6 aug. 2015 2 min

Sase beri pentru adevaratii cunoscatori

Reading Time: 2 minute

Ursus Breweries a lansat pe piata romaneasca sase branduri de beri din portofoliul global SABMiller si al partenerilor sai. Cele sase marci sunt St. Stefanus, Miller Genuine Draft, Grolsch Premium Weizen, Pilsner Urquell, Efes Draft, Efes Pilsener.

Lansarea acestor marci este facuta sub conceptul umbrela “Jurnalul unui Connaisseur”, urmarind, prin intermediul unui calator, povestile berilor si ale tarilor lor de provenienta: Belgia, Statele Unite ale Americii, Olanda, Cehia, Turcia.

St. Stefanus, “a beer with heart”, este un produs care imprumuta din calitatile vinului, si anume ca pe masura ce se invecheste, capata culori si arome diferite, dand posibilitatea consumatorului sa isi aleaga varsta la care doreste sa consume berea. Este un brand creat in anul 1295 de calugarii de la Manastirea Sfantul Stefan din Belgia, care pastreaza metoda de fabricare inca din acele timpuri.

Pilsner Urquell, “prima bere Pilsner din lume”, creata in 1842 in fabrica Plzen din Cehia, aduce in fata consumatorului un gust inimitabil, usor amarui, dar si dulceag, foarte balansat.

Miller Genuine Draft este berea emblematica a Statelor Unite ale Americii, care, din 1883 si pana in prezent, pastreaza spiritul nemtesc al inventatorului sau, Frederick Miller. Este o bere usor de baut, mai putin amara, potrivita pentru momentele de relaxare impreuna cu prietenii.

Grolsch Premium Weizen, berea de grau aparuta in 2004, care provine din Olanda, este un produs al carui gust imbina arome de banane, pere si cuisoare.

Ambele aduse din Turcia, Efes Pilsener si Efes Draft, sunt beri care aduc spiritul pozitiv si vesel al Mediteranei, precum si gustul mai putin amarui dat de orez.

Lansarea portofoliului celor sase marci de top a avut loc in data de 5 august 2015, in cadrul unui eveniment la care gazde au fost Nicolai Tand, care, pe langa gastronomie, este, de asemenea, pasionat de bere si de calatorii, si Virgil Dumitrascu, beer somelier.

Ursus Breweries, parte a grupului SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Marcile Ursus Breweries sunt: Ursus, Timisoreana, Ciucas, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar si Pilsner Urquell.

SABMiller plc are un portofoliu ce include peste 200 marci si aproximativ 70.000 de angajati in peste 75 de tari. Portofoliul grupului include marci globale ca Pilsner Urquell, Peroni NastroAzzurro, Miller Genuine Draft si Grolsch, precum si marci locale importante ca Aguila (Colombia), Castle (South Africa), Miller Lite (USA), Snow (China), Victoria Bitter (Australia) si Tyskie (Poland).

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: