Companii Stiri

Savoare braziliana la KFC

iul. 25, 2016 2 min

Savoare braziliana la KFC

Reading Time: 2 minute

KFC _Sponsor oficial al tinerilorIn aceasta vara, KFC lanseaza o noua campanie si noi sortimente de produse la preturi speciale, aducand spiritul brazilian si in Romania.

Fanii KFC se pot bucura acum de ultimele noutati introduse in meniu, precum sandwich-ul Samba Twister, cu Crispy Strips, rosii, salata iceberg, felii de castraveti, branza Cheddar si sos samba mayo simeniul  Crispy Strips Box ce combina trei Cripsy Strips, o portie medie cartofi prajiti si sos salsa la pretul special de 10.90 lei, anunta compania, intr-un comunicat de presa.

Sub sloganul “Sponsor oficial al tinerilor. Nu la Rio, ci in KFC”, campania de promovare din jurul noilor produse porneste de la ideea ca nu trebuie sa fii atlet de performanta pentru a obtine sponsorizari zi de zi, asa cum este ilustrat si in noul spot tv.

Special pentru aceasta campanie, KFC lanseaza platforma online Sponsorpebune.ro, prima platforma de sponshorship dedicata tinerilor. Prin intermediul acesteia, tinerii isi pot indeplini anumite dorinte si pune in practica proiecte mici, precum o escapada la mare, achizitionarea unei noi perechi de blugi sau a unei noi perechi de role.

„Unul dintre obiectivele de care tinem cont este inovatia constanta in meniul din restaurante, pentru a putea oferi clientilor retete noi, cu un twist aparte. De aceasta data ne-am dorit sa aducem retetele cu savoare braziliana si in Romania, prin lansarea acestei editii speciale”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, KFC Romania.

Toti cei care vor accesa platforma Sponsorpebune.ro si se vor inscrie in competitie, vor avea sansa de a castiga o sesiune de filmare cu un regizor consacrat, care va lucra cu ei pentrurealizarea unui film numai bun de impresionat sustinatorii personali. Castigatorii vor fi desemnati la finalul campaniei in urma voturilor inscrise pe platforma, primind sponsorizarea dorita.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: