Stiri Tech

Cum a scăpat Samsung Galaxy A80 de notch?

01/07/2019 < 1 min read

Cum a scăpat Samsung Galaxy A80 de notch?

Reading Time: < 1 minut

Dacă unii producători de smartphone-uri au venit cu camere de tip pop-up ca să scape de inesteticul notch din partea de sus a ecranului, Samsung Galaxy A80 aduce o altă inovație: folosește aceleași trei camere și în spate, și frontal. Cum? Rotindu-le cu totul.

Rezultatul este că ecranul acoperă nestingherit toată partea din față a telefonului, fiind primul Samsung Infinity Display, un display FHD + Super AMOLED de 6,7 inci fără margini, cu un raport de afișare de 20:9.

Galaxy A80 devine în același timp telefonul ideal pentru live-uri realizate cu smartphone-ul. Camera triplă rotativă permite înregistrarea în mod continuu, și din față, și din spate, toate momentele surprinse fiind incluse într-un singur video. Utilizatorii pot crea clipuri cinematografice cu ajutorul funcției Live Focus Video, iar modul Super Steady Video permite realizarea de clipuri de calitatea cât mai bună, fără a fi tremurate.

Camera principală are 48MP și alături de ea se află un obiectiv Ultra Wide cu un unghi de vizibilitate de 123 de grade. A treia cameră este cea de adâncime 3D, care permite surprinderea subiectul fotografiei în profunzime. 

Samsung Galaxy A80 este disponibil online și în magazinele partenere din această lună (iulie 2019) și vine în trei culori: Angel Gold, Ghost White și Phantom Black, ultimele două cu nuanțe de roz și respectiv albastru. Smartphone-ul este dotat cu procesor Octa Core (2.2GHz Dual + 1.8GHz Hexa), 8 GB de RAM și memorie internă de 128 GB. Bateria este de 3.700 mAh și dispune de tehnologia Super Fast Charging.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă